Antena Căutare

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6. Actorii răspund întrebărilor primite de la fani

În Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6, vedem ce răspund actorii la întrebările puse de fani.

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6. Actorii răspund întrebărilor primite de la fani
Adela - Tot ce nu se vede

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au surprins colegii la filmări și le-au adresat întrebări primite de la fani pe rețelele sociale. Hai în culisele serialului Adela, să vezi ce întrebări i-au pus în dificultate pe actori și să afli ce au răspuns!

În episodul 6 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, Mihai Călin, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Marian Râlea, Anca Sigartău, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman răspund curiozităților fanilor din online.

Citeste si: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 5. Hai cu noi să vezi cum decurg filmările atunci când vremea dă bătăi de cap

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 5

Anca Androne, Bogdan Talașman, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Nuami Dinescu fac dezvăluiri despre obstacolele care apar atunci când se filmează în condiții de ploaie, frig și noroi. Hai să vezi ce nu vezi la TV, ci doar aici, pe www.a1.ro!

Iată ce zic actorii noștri despre filmările pe vreme neprietenoasă:

Alina Florescu: ”E o adevărată provocare pentru tine ca om, ca actor și trebuie să depui un efort dublu. Știi atunci când îți intră frigul în oase și greu scapi de el?”

Nuami Dinescu: ”Când faci ce îți place, nu mai vezi nimic din ce se întâmplă în jurul tău.”

Citeste si: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 4 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

Răzvan ”Krem” Alexe: ”Adi e obișnuit cu genul ăsta de vreme, aici a crescut, în mahala, în ghetou, la periferie... la periferia existenței!”

Nuami Dinescu: ”Pentru echipa de filmare e greu! Noi fără ei suntem OUT!”

Anca Androne: ”Era foarte, foarte, foarte frig. Mi-a înghețat capul.... Să știți că pentru toată lumea e greu, îi vedeți pe actori așa, dar pentru toată lumea e greu.”

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 4

În ”Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 4, descoperi cum arată două dintre principalele locații de filmare ale serialului Adela. Andreea Ibacka și Cristina Ciobănașu îți prezintă vila familiei Andronic, iar Nuami Dinescu și Vlad Gherman îți prezintă casa familiei Achim: două lumi complet opuse, pe care le vezi în serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1.

Andreea Ibacka te invită să descoperi impresionanta locație de filmare de la Izvorani. Mai exact, vila în care personajul ei din serial, Simona, trăiește alături de soțul ei, miliardarul Paul Andronic (Mihai Călin), dar și de restul familiei influente din serial. Andreea Ibacka îți povestește cu umor despre locația opulentă unde își petrece majoritatea timpului, la filmările serialului Adela, alături de colegii actori și echipa de filmare.

Citeste si: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 3 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro


Nuami Dinescu sau mai bine zis ”Florica”, vecina curioasă a familiei Achim din serialul Adela, te invită în comuna Butimanu, în lumea lui Nuți și a lui Mitu Achim (Anca Sigartău și Marian Râlea), care trăiesc aici alături de Adela (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moșneagu). Florica știe tot felul de lucruri despre toată lumea, însă despre ea nu vrea să știe nimeni nimic, așa că a preferat să ”dea din casa” vecinilor și nu din a ei.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 3

Criss și Vlad sunt chiar în casa lui Mihai și a lui Călin, mai exact în dormitorul lui Mihai.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu, adică Adela, Mihai și Andreea, "dau din casă" despre personajele lor.

"Când eram mică, mi-a spus bunica mea că semăn foarte mult cu un personaj dintr-o telenovelă turcească. Cu Bahar din "Viață furată". Să ajung eu să joc acest personaj... ", ne spune cu drag Mara Oprea, Adela din povestea noastră.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 2

În Adela - Tot ce nu se vede, episodul 2, o parte dintre actorii care joacă în serial, dezvăluie cum au ajuns să facă parte din producția "Adela" și cum au reacționat când au aflat că au primit rolul. Unii dintre ei povestesc experiența de la casting, alții povestesc cu emoție cum au reacționat când au primit mesaj de la Ruxandra Ion.

Printre actorii care fac dezvăluiri se numără Răzvan Fodor, Anca Sigartău și protagoniștii serialului - Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 1

În primul episod care lansează această serie din culise şi care poate fi urmărit aici, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne dezvăluie o mulţime de motive pentru care oamenii să urmărească serialul Adela, dar şi momente savuroase din spatele camerelor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x