Antena Căutare

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 7. Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu povestesc detalii despre personajele lor

În episodul 7 din seria Adela – Tot ce nu se vede, Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu îți povestesc detalii despre personajele lor: Procurorul Lascu, Miki Scoarță și Laura.

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 7. Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu povestesc detalii despre personajele lor
Adela - Tot ce nu se vede

Răzvan Fodor, care interpretează rolul Lascu în Adela, a povestit cu drag în acest episod despre procurorul care anchetează faptele întâmplate în serial. Acesta a vorbit și despre bucuria de a face parte din producția Adela, despre respectul pe care îl are față de meseria de actor și, întrebat de Cristina Ciobănașu ce gen de rol preferă să interpreteze, acesta a făcut o mărturisire sinceră.

Ioana Ginghină a povestit în acest episod cine este Miki Scoarță și cât de mult se regăsește în rolul său din Adela. Întrebată de Vlad Gherman ce ar face personajul ei, dar ea niciodată, aceasta a făcut o mărturisire despre ce nu ar accepta în viața reală din partea soțului ei, însă Miki acceptă.

Alina Florescu, actrița care interpretează rolul Laurei, a dat detalii despre personajul ei într-un interviu simpatic. Alina a povestit ce apreciază, dar și ce nu apreciază la Laura și a făcut declarații despre schimbările prin care va trece personajul ei.

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6

În Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6, vedem ce răspund actorii la întrebările puse de fani.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au surprins colegii la filmări și le-au adresat întrebări primite de la fani pe rețelele sociale. Hai în culisele serialului Adela, să vezi ce întrebări i-au pus în dificultate pe actori și să afli ce au răspuns!

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6. Actorii răspund întrebărilor primite de la fani

În episodul 6 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, Mihai Călin, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Marian Râlea, Anca Sigartău, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman răspund curiozităților fanilor din online.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 5


Anca Androne, Bogdan Talașman, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Nuami Dinescu fac dezvăluiri despre obstacolele care apar atunci când se filmează în condiții de ploaie, frig și noroi. Hai să vezi ce nu vezi la TV, ci doar aici, pe www.a1.ro!

Iată ce zic actorii noștri despre filmările pe vreme neprietenoasă:

Alina Florescu: ”E o adevărată provocare pentru tine ca om, ca actor și trebuie să depui un efort dublu. Știi atunci când îți intră frigul în oase și greu scapi de el?”

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 5. Hai cu noi să vezi cum decurg filmările atunci când vremea dă bătăi de cap

Nuami Dinescu: ”Când faci ce îți place, nu mai vezi nimic din ce se întâmplă în jurul tău.”

Răzvan ”Krem” Alexe: ”Adi e obișnuit cu genul ăsta de vreme, aici a crescut, în mahala, în ghetou, la periferie... la periferia existenței!”

Nuami Dinescu: ”Pentru echipa de filmare e greu! Noi fără ei suntem OUT!”

Anca Androne: ”Era foarte, foarte, foarte frig. Mi-a înghețat capul.... Să știți că pentru toată lumea e greu, îi vedeți pe actori așa, dar pentru toată lumea e greu.”

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 4


În ”Adela - Tot ce nu se vede”, episodul 4, descoperi cum arată două dintre principalele locații de filmare ale serialului Adela. Andreea Ibacka și Cristina Ciobănașu îți prezintă vila familiei Andronic, iar Nuami Dinescu și Vlad Gherman îți prezintă casa familiei Achim: două lumi complet opuse, pe care le vezi în serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1.

Andreea Ibacka te invită să descoperi impresionanta locație de filmare de la Izvorani. Mai exact, vila în care personajul ei din serial, Simona, trăiește alături de soțul ei, miliardarul Paul Andronic (Mihai Călin), dar și de restul familiei influente din serial. Andreea Ibacka îți povestește cu umor despre locația opulentă unde își petrece majoritatea timpului, la filmările serialului Adela, alături de colegii actori și echipa de filmare.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 4 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

Nuami Dinescu sau mai bine zis ”Florica”, vecina curioasă a familiei Achim din serialul Adela, te invită în comuna Butimanu, în lumea lui Nuți și a lui Mitu Achim (Anca Sigartău și Marian Râlea), care trăiesc aici alături de Adela (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moșneagu). Florica știe tot felul de lucruri despre toată lumea, însă despre ea nu vrea să știe nimeni nimic, așa că a preferat să ”dea din casa” vecinilor și nu din a ei.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 3


Criss și Vlad sunt chiar în casa lui Mihai și a lui Călin, mai exact în dormitorul lui Mihai.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu, adică Adela, Mihai și Andreea, "dau din casă" despre personajele lor.

"Când eram mică, mi-a spus bunica mea că semăn foarte mult cu un personaj dintr-o telenovelă turcească. Cu Bahar din "Viață furată". Să ajung eu să joc acest personaj... ", ne spune cu drag Mara Oprea, Adela din povestea noastră.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x