Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede îi aduce în culise pe Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Adela- Tot ce nu se vede i-a avut ca invitați pe Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev | Antena 1

Pentru început, cei doi s-au amuzat pentru că au încercat să facă o introducere în care unul dintre ei începea o frază și celălalt continua, însă s-au încurcat puțin.

S-a trecut ușor peste moment și, cu zâmbetul pe buze, Alecsandru Dunaev a sugerat să se apuce de jocurile pentru care veniseră.

"Adela" -Tot ce nu se vede. Alecsandru Dunaev: "Dacă tot nu ne-a mers cu intro-ul, hai măcar să ne apucăm de jocurile astea fulger"

În caz că nu știați ce face Alecsandru Dunaev înainte să doarmă, "Krem" Alexe vă dă o mână de ajutor.

Ce faci înainte să te culci, îl întreabă pe Dunaev, care răspunde surprinzător de sec închid ochii.

Iar dacă nu știați ce zgomote produce Dunărea când e agitată, aflați, tot de la Dunaev, că Dunărea se agită pe sunete de vals.

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, le-a pus față în față pe Elena Mogîldea și Alina Florescu. Vezi cum s-au distrat cele două

"Adela" -Tot ce nu se vede. Răzvan "Krem" Alexe: "Eșecul are gust nasol"

O întrebare simplă a adus un răspuns profund. Întrebat de către Alecsandru Dunaev ce crede că are gust nasol e lumea asta, Alexe a răspuns cu un singur cuvânt ce a exprimat o profunzime aparte:eșecul, nu părea că fix profunzimea era ținta, ci mai mult realitatea.

Citește și:"Adela" -Tot ce nu se vede" - Distracția începe și se termină cu Nuami Dinescu și Marius Rizea

Trecând mai departe cu întrebările fulger, Dunaev a fost întrebat ce părere are despre extratereștrii și acesta a precizat că sunt foarte deștepți, completat fiind de Alexe care a spus că-s deștepți pentru că n-au venit în România.

Jocul a fost dus la bun sfârșit și a continuat cu cel de-al doilea în care cei doi au improvizat două povești, contre cronometru, unde s-au descurcat onorabil.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x