Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ștefana Darzeu și Marius Rizea. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Ștefana Darzeu și Marius Rizea

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Episodul de azi aduce distracție maximă în culise cu Marius Rizea și Ștefana Dârzeu | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat admirabil și nu au lipsit nici răspunsurile haioase, dar nici distracția.

Cei doi actori au avut parte de întrebări cârcotașe cărora au dat răspunsuri pe măsură, chiar și spre amuzamentul propriu.

“Adela – Tot ce nu se vede”. "Dacă aș fi rege, aș mânca numai orez"

Cei doi actori s-au distrat de minune în culise, dar și-au pus și o serie de întrebări ale căror răspunsuri i-au uimit chiar și pe ei înșiși.

Spre exemplu, Ștefana a fost întrebată ce produse ar fabrica dacă ar exista o fabrică ce-i poartă numele, iar aceasta a precizat că ar face costume pentru copii în formă de animăluțe.

Imediat ce a dat răspunsul, aceasta s-a amuzat și a precizat că nu știe de ce a dat acest răspuns, dar că este clar că nu și-ar dori așa ceva.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, sezon 3, Episodul 15 - Daniel Nuță și Conrad Mericoffer

Nu știu ce mi-a venit să răspund asta, nu este ceva ce mi-as dori. Cred că trebuie să mai fac încă o săptămână de terapie după răspunsul acesta, a spus ea, amuzată.

Totodată, Marius a fost întrebat ce ar prefera să mânânce dacă ar fi rege, iar acesta a răspuns sec și simplu că ar mânca orez, fără alte comentarii.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Gherman și Dominique Lăcătuș. Vezi ce au avut de zis

De altfel, el a mai precizat că dacă ar avea ocazia să trimită clipuri amuzante unor mari actori, acestuia i-ar plăcea să le trimită lui Antony Hopkins, Tom Hanks și lui Louis de Funes.

Cei doi actori s-au distrat la fel de mult când au fost nevoiți să creeze împreună două povești după o introducere dată.

S-au completat reciproc în mod amuzant iar distracția a fost pe măsură până la sunetul cronometrului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x