Antena Căutare

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Cristina Ciobănașu și Krem. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Cristina Ciobănașu și Krem.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Distracție începe în culisele serialului Adela cu Krem și Cristina Ciobănașu | Antena 1

Primul joc cu care au început cei doi actori a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat admirabil și nu au lipsit nici răspunsurile haioase, dar nici distracția.

Cei doi actori au avut parte de întrebări cârcotașe cărora au dat răspunsuri pe măsură, chiar și spre amuzamentul propriu.

“Adela – Tot ce nu se vede”. Ce ar cumpăra Cristina Ciobănașu dintr-un magazin cât să se uite vânzătorul ciudat la ea

Cum sexul și discuțiile despre sex încă reprezintă un subiect tabu pe alocuri, Cristina Ciobănașu a simțit să precizeze că dacă ar trebui să cumpere ceva dintr-un magazin, astfel încât să se uite vânzătoarea ciudat la ea, acel produs ar fi o cutie de prezervative. Însă, aceasta a adăugat pe listă chiar și o greblă.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Ioana Ginghină și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

În schimb, Krem a venit cu soluția la problema generală a bărbaților când vine vorba de soacre.

Întrebat cum i-ar spune soacrei să plece din casă, acesta a stat puțin pe gânduri și a venit cu soluția să dea vina pe sărăcie.

Păi o să-i spun că trebuie să ne mutăm cu toții că eu nu mai am bani să plătesc chiria și așa că va trebui să ne mutăm cu toții și ea, pe principiul, întâi doamnele, ea să fie prima care pleacă.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Mihai Călin și Ștefana Darzeu. Vezi cum s-au distrat cei doi

De altfel, cei doi au avut de creat și două povești tematice, moment în care s-au descurcat foarte bine.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x