Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, Toto Dumitrescu și Cristina Ciobănașu au acceptat provocările. Cu ce surprize din culise vin cei doi

Provocarea “Adela – Tot ce nu se vede” în care sunt puse la încercare abilitățile actorilor de a improviza și de a interpreta i-a adus față în față pe actorii Toto Dumitrescu și Cristina Ciobănașu.

toto dumitrescu si cristina ciobanasu Galerie
Toto Dumitrescu a stat de vorbă cu frumoasa Cristina Ciobănașu, în episodul 2 din „Adela-Tot ce nu se vede” | Antena 1

Cei doi au trebuit să-și adreseze reciproc niște întrebări și să răspundă cât mai repede cu putință, fără timp de gândire.

Așadar, cel ce a început cu întrebărie a fost Toto, care a vrut să știe care este primul cuvânt pe care Cristina îl spune dimineața, când se trezește.

Toto a început cu o întrebare de bază pentru Cristina Ciobănașu

“Neața”, a venit, rapid, răspunsul Cristinei.

La rândul ei, Cristina Ciobănașu l-a întrebat pe Toto câți oameni locuiesc în Butimanu, la care actorul a venit cu un răspuns care n-are nicio legătură cu întrebarea “2005-un an glorios”, a răspuns Toto, spre amuzamentul colegei sale.

Citește și: „Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea

Încercând să pară serioși, cei doi și-au adresat întrebări haoase gen cum botezi o salată sau cum vorbesc bebelușii, la care răspunsurile au venit pe măsură.

La întrebarea "Dacă banii ar vorbi, ce ți-ar spune când umbli prin geantă?", încurcată, Cristina Ciobănașu a răspuns sec și glumeț: “marș”

Citeste si: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Anca Androne

Seria întrebărilor haioase a continuat cu diverse capcane la care cei doi colegi de platou au dat răspunsuri evazive, iar când Cristina l-a întrebat pe Toto cum l-ar chema dacă nu l-ar chema Toto, acesta a zis “Otot”.

De altfel, la sfatul Cristinei Ciobănașu, traducerea pentru tochitură moldovenească pentru un american este “ very good, man, very good”.

Primul joc s-a încheiat în râsete, iar cei doi au fost gata pentru cel de-al doilea joc. Ei au extra dintr-un bol un bilețel pe care era scris un început de poveste și ei urmau să-l continue, contratimp.

Cei doi trebuie să termine povestea înainte să le sune clopoțelul de final. Cei doi s-au descurcat de minune la partea de improvizație însă și-au calculat puțin greșit timpul și clopoțelul a sunat înainte ca povestea să ajungă la final.

Cu toate acestea, cei doi s-au distrat copios, dar au conclionat, de comun acord că puteau să fie o echipă mai bună

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x