Antena Căutare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 2 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

Site-ul a1.ro îți oferă Episodul 2 din proiectul on-line Adela - Tot ce nu se vede, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 2 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro Galerie
Criss și Vlad prezintă în fiecare joi detalii din culisele serialului Adela

Fanii serialului au ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

În Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 2, află de la actori, fel de fel de povesti interesante despre cum au ajuns sa joace in serial

Tot ce nu se vede în serialul Adela şi tot ce nu se ştie despre actori, se va descoperi în seria de episoade online Adela - Tot ce nu se vede, imediat după difuzarea fiecărui episod, pe a1.ro, dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.

În Adela - Tot ce nu se vede, episodul 2, o parte dintre actorii care joacă în serial, dezvăluie cum au ajuns să facă parte din producția "Adela" și cum au reacționat când au aflat că au primit rolul. Unii dintre ei povestesc experiența de la casting, alții povestesc cu emoție cum au reacționat când au primit mesaj de la Ruxandra Ion.

Printre actorii care fac dezvăluiri se numără Răzvan Fodor, Anca Sigartău și protagoniștii serialului - Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 1, ți s-au dat o mulţime de motive pentru care să urmărești serialul Adela

În primul episod care lansează această serie din culise şi care poate fi urmărit aici, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne dezvăluie o mulţime de motive pentru care oamenii să urmărească serialul Adela, dar şi momente savuroase din spatele camerelor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x