Antena Căutare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", episodul 1. Imagini exclusive din culisele serialului

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o extra surpriză pentru fanii serialului Adela. Cei doi prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", o producție exclusivă pentru a1.ro și Happy Channel. Cei doi sunt în misiune pe platouri și vă arată ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", episodul 1. Imagini exclusive din culisele serialului Galerie
Criss și Vlad prezintă Adela - Tot ce nu se vede la TV

A debutat mult așteptatul serial "Adela", produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Dacă povestea din fața camerelor este una de succes, haideți să vedem ce se întâmplă în spatele camerelor. Ce fac actorii noștri când nu-i văd fanii lor.

Adela - Tot ce nu se vede: "O să vă bucurați de ceva foarte frumos la televizor"

Răzvan Fodor deschide șirul actorilor din serialul Adela care transmite un mesaj fanilor: "Oameni buni, uitați-vă la acest serial. Este un serial bine scris, după o rețetă care a funcționat foarte bine afară și noi vă asigurăm că o facem la cel mai înalt nivel.

Se filmează în regim de film, cu camere pentru film, imaginea este foarte bună, muzica este foarte bună. Avem niște actori care joacă foarte bine în niște locații neaoșe, autentice. La ce se întâmplă cu pandemia asta, cred că o să vă bucurați de ceva foarte frumos la televizor".

Citește și: Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect"

"Este un scenariu atât de complex și de interesant și am putut să-l și adaptăm! Când crezi că povestea se termină frumos și totul e bine, atunci se întâmplă ceva, atunci îți rupi piciorul și ești prea curios și nu poți să ratezi niciun episod", spune Adela.

Citește și: Adela, episodul 1 si episodul 2, 14 ianuarie 2021. Adela și Andreea află că una din ele este în realitate fata unui om bogat

Ioana Ginghină, Miki Scoarță din serial, își amintește cu drag despre momentele când a primit scenariul: "Când am primit primele episoade, le-am citit într-o oră pentru că se terminau tot timpul în suspans. În perioada asta este nevoie de o poveste românească."

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x