Antena Căutare

"Adela", sezonul 3, rezumat 10 februarie 2022. Andreea și Lucian se căsătoresc, dar sunt separați de gratii. Nuți este împușcată

Episoadele 5 și 6 din sezonul trei al producției "Adela - Ce e al meu e și al tău" continuă seria evenimentelor ce aduc în prim plan o nouă dorință de răzbunare din partea Andreei, dar și o vulnerabilitatea a mai multor personaje.

colaj Marta adela si mihai logodna Galerie
"Adela", sezon 3, episoadele 5,6 - Marta dă mai departe inelul de logodnă care spune istoria familiei | Antena 1

Episoadele 5 și 6 din sezonul trei al serialului Adela vin cu răsturnări extreme de situație.

Dacă săptămâna trecută lucrurile păreau că se îndreaptă spre o direcție nu tocmai foarte periculoasă, deși existau multe conflicte mocnite, săptămâna aceasta aduce una caldă una rece.

Secretele încep să iasă ușor, ușor la iveală iar consecințele sunt unele dintre cele mai grave.

"Adela", sezonul 3, rezumat episoadele 5,6 din 10 februarie 2022. Moment tensionat. Andreea îi cere explicații sincere lui Lucian iar acesta îi cere să o ierte pentru că i-a omorât copilul

Dialogul dintre Andreea și Lucian, după ce aceasta a aflat că Lucian a orchestrat să se tragă în Adela, a fost unul tensionat.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

De ce mi-ai omorât copilul? De ce te-ai pus în fața glonțului? Momentul adevărului vine și Lucian îi recunoaște Andreei că el a vrut să o omoare pe Adela.

Am crezut că și tu o urăști și că vrei și tu să o elimini , ca să scăpăm amândoi de ea.
De obicei nu am regrete, dar de data asta îți jur că regret tot ceea ce s-a întâmplat
, a spus Lucian.

În timp ce cei doi discută, Adela este trezită cu un pupic dulce de către Mihai, care îi dezvăluie că și-ar dori o fetiță și că și-ar mai dori să trăiască doar ei trei, departe de tot, lucru care nu i-a picat deloc bine Adelei.

Citește și:Serial Adela sezonul 3, 3 februarie 2022. Andreea vrea răzbunare cu orice preț. “Adela are copilul meu. Eu i-am salvat ei viața"

Jocul și intrigile continuă la vilă, însă o veste pică sumbru peste acoperișul celor ce locuiesc acolo.

Dacă fiecare personaj are propriile drame, mai mici sau mai mari, Marta este cea căruia destinul nu i-a pregătit un viitor prea ușor.

Aceasta află că are o formă de cancer în stadiu avansat și, de și nu vrea ca nimeni să afle, o parte dintre membrii familiei, adică Paul și Delia, află și sunt devastați de veste.

Cuprinsă de remușcări, Delia este în stare de șoc și își amintește momentul când i-a spus mamei sale că abia așteaptă ca ea să moară și să scape, cu toții, de ea, iar lacrimile îi curg fără încetare.

Între timp, Nuți nu se lasă bătută și, pentru că a auzit că Lucian este vinovat pentru moartea copilului Andreei, o tot amenință pe fiica ei că dacă nu o ia în vilă, o să o distrugă.

Citește și:Super Neatza, 3 februarie 2022. Oana Mosneagu și Vlad Gherman au răspuns curiozităților fanilor: În serial ne sărutăm adevărat

Momentul amenințării este întrerupt de Adela care îi cere lui Nuți s-o lase în pace pe Andreea și o dă afară din casă.

"Adela", sezonul 3, rezumat episoadele 5,6 din 10 februarie 2022. Moment emoționant pentru Mihai și Paul. Mihai o cere pe Adela de soție, de la Paul, iar acesta, cu lacrimi de fericire în ochi, le dă binecuvântarea

Momentul este urmat de o scenă pe ponton, în care Mihai îngenunchează în fața Adelei și o roagă să-i fie soție.

Inelul pe care i-l oferă este un cadou pe care Marta i l-a oferit lui Mihai, tocmai ca s-o ceară pe Adela cu el.

Este un inel care păstrează istoria familiei noastre și aș vrea ca Adela să-l poarte și să-l de mai departe copilului vostru, a spus Marta.

Între timp, Andreei îi este foarte greu să îl ierte pe Lucian iar Mitu află și el că Lucian este vinovat de pierderea Andreei.

Acesta vine la vilă și face un scandal monstru și, atât Lucian cât și Andreea se tem să nu facă vreun scandal și mai mare și să se afle totul.

Doar că ei nu știu că nu părinții Andreei sunt pionii cei mai periculoși în toată situația aceasta, ci chiar senatorul Iftimie, care, la insistenețele lui Mihai și de dragul fiicei sale, este pe cale să mărturisească tot adevărul.

În paralel, Adela și Mihai organizează o cină cu familia, în ideea de a-i anunța pe toți că a primit inelul, însă, ca de fiecare dată, planurile le sunt stricate.

Apariția Andreei și a lui Lucian chiar înainte să se așeze la masă i-a lăsat pe toți mască.

Cei doi au intrat în casă și au dat vestea că s-au căsătorit și le-au arătat verighetele.

Dar nici nu au apucat bine să rumege vestea că la ușă a bătut poliția iar Lucian a fost arestat, lăsând-o pe Andreea cu ochii în lacrimi dar și cu promisiunea că nu va fi lăsată singură.

Cu lacrimi în ochi, a rugat-o să nu meargă la el la închisoare, pentru că nu vrea ca ea să-l vadă așa.

Între timp, în casa mamei Andreei avea loc o altă dramă. Într-un moment de nebunie amestecată cu panică, Nuți este împușcată și se prăbușește la pământ, în brașele lui Mitu. Momentan, vestea nu îi este transmisă Andreei.

Cuprinsă de durere și teamă că a rămas fără Lucian, Andreea se retrage pe terasă iar Adela încearcă să-i ofere sprijin.

Însă, cuprinsă de ură și de dorința de răzbunare, Andreea îi promite cu vorbe de sânge că se va răzbuna pe ea. O să am grijă să plătești pentru tot, au fost cuvintele Andreei către Adela.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x