Antena Căutare

Serialul Adela de la Antena 1, lider de audienţă la nivelul publicului comercial, dar și la nivel urban

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial, dar și la nivel urban.

mihai-și-adela Galerie
Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. | Antena 1

Peste 1.3 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:59, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:34-23:24, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban.

Adela, lider de audiență

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 5.5 puncte de rating și 16.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu MasterChef, cu o medie de 4.4 puncte de rating şi 13.1 cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, serialul Adela înregistrat în intervalul menţionat 6.1 puncte de rating şi 15.2% cota de piaţă, in vreme ce poziţia secundă a fost ocupată, de această data de Kanal D, cu 5.7 puncte de rating şi 14.3 cota de piaţă, iar Pro Tv ocupa a treia pozitie în clasament, cu 3.9 puncte de rating şi 9.7% cota de piaţă.

Citește și: Adela, sezonul 3, rezumat, 24 Februarie 2022. Adela și Mihai s-au căsătorit iar mama ei a fost arestată

Aseară, telespectatorii au urmărit cu emoţie încununarea unui moment aşteptat încă din primul sezon al serialului – nunta dintre Adela (Mara Oprea) şi Mihai(Alecsandru Dunaev), eveniment însă umbrit şi de această dată de Andreea (Oana Moşneagu). “Îţi aduc ceva frumos de la Sighişoara!”, i-a spus ea lui Nuţi(Anca Sigartău), atunci când a aflat că nici măcar nu se află printre invitaţi.

Desi mărturisise că vrea să îi spună Ralucăi (Claudia Vasile) că el a dat pontul la presă despre avort, Călin (Vlad Gherman), nu a mai apucat să facă el asta. “Tu ştiai că mirele şi fratele lui au dat numele tău la presă?”, a întrebat Andreea în gura mare, rupând orice legătură între Călin şi Raluca. “Tu ştii că din cauza asta am vrut să mor?! Am trecut peste faptul că eşti un Andronic, dar nu peste asta!”, i-a spus Raluca.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ce decizia va lua Raluca şi ce se va întâmpla pe mai departe, după ce Lucian (Daniel Nuţă) i-a promis Andreei că Ana (Ioana Abur) nu o va mai supăra, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Adela, sezonul 3, rezumat, 24 Februarie 2022. Adela și Mihai s-au căsătorit iar mama ei a fost arestată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x