Antena Căutare

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Colaj cu Alecsandru Dunaev și Mara Oprea pe platourile de filmare Galerie
Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela | Antena 1

Finalul serialului Adela a fost așteptat cu nerăbdare de telespectatori. Ultima pagină a poveștii a fost una extrem de emoționantă, venind cu un sfârșit fericit pentru personajele principale ale producției.

La puțin timp de la difuzarea ultimului episod al serialului, Alecsandru Dunaev a transmis un mesaj de-a dreptul copleșitor pe rețetele sociale. Acesta a vorbit cu emoție despre momentele pe care le-a petrecut pe platoul de filmare.

Alecsandru Dunaev, postare emoționantă pe Instagram după finalul serialului Adela

La fel ca ceilalți colegi ai săi, Alecsandru Dunaev nu s-a putut abține să nu împărtășească cu prietenii din mediul virtual câteva gânduri ale sale, la scurt timp de la finalul spectaculos al serialului Adela.

Actorul a publicat pe contul de Instagram o imagine de la filmări, unde a fost surprins în timp ce o îmbrățișa pe Mara Oprea. Poza înduioșătoare nu a fost trecută cu vederea de bani, dar nici descrierea acesteia.

Citește și: Ce a transmis Oana Moșneagu pe rețelele sociale, după finalul emoționant al serialului Adela: „Sper să ne revedem cu bucurie”

Alecsandru Dunaev și-a dorit să mulțumească publicului pentru că a stat în fiecare seară de joi în fața micilor ecrane.

„Gata, tragem cortina! Tragem cortina peste doi ani plini de emoție, de bucurie! Mulțumim că ați fost alături de noi în fiecare joi! A fost joi, a fost Adela!…”, a scris actorul din Adela vizibil emoționat și mândru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea actorului a strâns aproximativ 14 mii de like-uri și foarte multe felicitări din partea fanilor de pe Istagram.

„Un final fericit 😍❤️. Vă mulțumim pentru tot.❤️ Un serial superb datorită vouă, tuturor. Serile de joi au fost superbe datorită vouă și serialul Adela❤️”, „Eu îl iau de la început pe Antena Play. Nu accept despărțirea” sau „Totul e bine când se termină cu bine! ❤️ Bravo vouă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cum s-a terminat sezonul 4 al serialului Adela. Ce final a avut povestea producției

Cele 4 sezoane ale serialului au ținut în suspans telespectatorii, dar nu atât de mult cum a făcut-o finalul emoționant. În ciuda celor întâmplate, totul s-a terminat cu bine pentru personajele principale ale producției.

Andreea a luat decizia de a pleca alături de Adi, dar nu înainte de a-i lăsa un mesaj pe geam, scris cu ruj, mamei sale: “Pa făi mamă!”. Între timp, la casa Andronicilor, Adela află că are o fetiță, Delia își găsește fericirea în brațele procurorului Lascu, care o cere în căsătorie, Raluca și Călin au reușit să devină părinții Mirunei.

Citește și: Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Serialul Adela a creionat povestea a două surori care s-au iubit, deși sunt diferite ca luna și soarele. De acum, Adela va trăi o altă poveste, frumoasă, adevărată, o poveste de iubire alături de Mihai și de copii săi, alături de părinți și de toată familia. Binele a învins răul!

Hai să urmărești sezonul 4 al serialului Adela pe AntenaPLAY.

Ce a transmis Oana Moșneagu pe rețelele sociale, după finalul emoționant al serialului Adela: „Sper să ne revedem cu buc... Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x