Antena Căutare

Ce a transmis Oana Moșneagu pe rețelele sociale, după finalul emoționant al serialului Adela: „Sper să ne revedem cu bucurie”

Joi seară, 22 decembrie 2022, telespectatorii au avut ocazia să vadă finalul emoționant al serialului Adela. La scurt timp de la difuzarea lui, Oana Moșneagu a transmis pe rețelele sociale un mesaj copleșitor.

Colaj cu personajele din Adela pe platoul de filmare în diferite ipostaze Galerie
Joi seară, 22 decembrie 2022, telespectatorii au avut ocazia să vadă finalul emoționant al serialului Adela | Antena 1

Ultima pagină a poveștii Adela a fost spusă joi seară, 22 decembrie 2022, iar telespectatorii au urmărit cu nerăbdare și curiozitate fiecare situație în care au fost puse personajele principale ale producției.

Finalul serialului a fost unul emoționant pentru public, dar și pentru actori. Cristina Ciobănașu, Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Alecsandru Dunaev și Mara Oprea sunt doar câțiva dintre oamenii care au bucurat sufletele telespectatorilor timp de 4 sezoane.

La scurt timp de la difuzarea producției pe televizor, actorii au ținut neapărat să transmită mesaje pe rețelele sociale, iar printre aceștia se numără și Oana Moșneagu.

Ce a transmis Oana Moșneagu, după finalul serialului Adela

De curând, iubita lui Vlad Gherman a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant după finalul serialului Adela. Oana Moșneagu a mulțumit tuturor pentru faptul că au urmărit producția în fiecare seară de joi.

Citește și: Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

„De la început… la sfârșit. Vă mulțumesc că ați fost alături de noi 158 de episoade, 79 de seri de joi, 4 sezoane, 2 ani de zile. Vă mulțumesc și sper să ne revedem cu bucurie și în alte proiecte pe care să le iubiți. Dacă a fost joi, a fost “Adela”. Mulțumiri și recunoștință ❤️”, a scris ea la postare vizibil emoționată.

Descrierea a fost folosită la o fotografie în care apar Oana Moșneagu și Mara Oprea pe platourile de filmare ale serialului Adela, alături de echipa din spatele camerelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia a generat mai bine de 9 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Frumoasă paralelă a finalului cu începutul! Când Andreea și-a prins părul așa cum îl purta la început, s-a întors practic la statutul inițial (+cerceii și scena în care își face unghiile și îi cere lui Nuți să îi facă o omletă). Mulțumim pentru tot!👏❤️”, „Tare rau îmi pare că s-a terminat. Mulțumesc pentru toate episodele minunate❤️” sau „Felicitări! Actori tineri și talentați!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Serialul Adela a avut un final de poveste

Cele 4 sezoane ale serialului au ținut în suspans telespectatorii, dar nu atât de mult cum a făcut-o finalul emoționant. În ciuda celor întâmplate, totul s-a terminat cu bine pentru personajele principale ale producției.

Andreea a luat decizia de a pleca alături de Adi, dar nu înainte de a-i lăsa un mesaj pe geam, scris cu ruj, mamei sale: “Pa făi mamă!”. Între timp, la casa Andronicilor, Adela află că are o fetiță, Delia își găsește fericirea în brațele procurorului Lascu, care o cere în căsătorie, Raluca și Călin au reușit să devină părinții Mirunei.

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 31 și 32 din 15 decembrie 2022. L-a omorât Andreea pe Mihai? Ce s-a întâmplat după ce a urmărit-o

Serialul Adela a creionat povestea a două surori care s-au iubit, deși sunt diferite ca luna și soarele. De acum, Adela va trăi o altă poveste, frumoasă, adevărată, o poveste de iubire alături de Mihai și de copii săi, alături de părinți și de toată familia. Binele a învins răul!

Hai să urmărești sezonul 4 al serialului Adela pe AntenaPLAY.

Adela sezon 4, episoadele 33 și 34 din 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Andreea pleacă definitv să-și caute dr... Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe In...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x