Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Adela

Cum arăta Alecsandru Dunaev cu păr lung și mustață. Imaginile în care actorul din Adela este de nerecunoscut

Actorul Alecsandru Dunaev se bucură de celebritatea pe care a obținut-o prin prisma rolului pe care îl joacă în serialul „Adela” de pe Antena 1. Chipeșul actor a avut parte de schimbări de look în ultima perioadă.

Alecsandru Dunaev arăta complet diferit înainte de a juca în serialul Adela de pe Antena 1

Antena 1

La cei 29 de ani ai săi Alecsandru Dunaev a trecut prin mai multe schimbări de look.

Alecsandru Dunaev s-a născut pe 24 septembrie 1991, este lipovean și a absolvit Facultatea de Teatru, specializarea actorie. A jucat în mai multe piese de teatru, însă rolul său din producția de pe Antena 1 a fost cea care i-a îmbogățit notorietatea.

Actorul din „Adela” a avut o perioadă în care purta părul lung și mustață. Cu siguranță puțini fani l-ar recunoaște în imaginile în care apare cu părul până la umeri.

Cum a obținut Alecsandru Dunaev rolul lui Mihai din serialul „Adela”

Actorul de 29 de ani joacă rolul lui Mihai în serialul Adela și consider că are câteva lucruri în comun cu perspnajul:

„Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol. Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a declarant Alecsandru Dunaev într-un interviu pentru Click!

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Actorul este activ pe rețelele sociale, și pe lângă fotografii, actorul postează și vresuri scrise de el. Alecsandru Dunaev își îndeamnă urmăritorii să-l urmărească în fiecare joi de la 20:30 și le mulțumește pentru fidelitate:

„Da, pe voi, publicul din pandemie
Ce-n case v-am adus, sper, bucurie
Pe canapele ori fotolii cu telecomanda-n mână
Ați stat pe-Antena. Și vă mulțumim. Seară bună!”, sunt câteva versuri postate de actor pe contul său de Instagram.

Ce pasiuni are actorul Alecsandru Dunaev

În ceea ce privește pasiunile, lipoveanul Dunaev spune că nimic nu-i place mai mult decât timpul petrecut la malul Dunării, în serile de august.

Citește și: Adela, episodul 5. Mihai și Adela, întâlnire cu cu zâmbete și gesturi tandre

„Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță”, a declarat actorul pentru Click!.

Citește și: Serial Adela, episodul 7 si episodul 8, din 4 februarie 2021. Paul Andronic își aduce fata acasă

Video