Serial Adela, episodul 7 si episodul 8, din 4 februarie 2021. Paul Andronic își aduce fata acasă

Dacă în primele episoade Paul Andronic a aflat că are o fată despre care nu a știut nimic timp de 21 de ani, iată că a venit momentul adevărului: Andreea a fost constrânsă de "mătușa" ei, Delia să facă un test ADN și să dovedească dacă este sau nu cine susține.

Serial Adela, episodul 7 si episodul 8, din 4 februarie 2021

PR

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 7, din 4 februarie 2021. În urma testului ADN, Paul Andronic află că Andreea este fata lui

Delia a venit foarte încrezătoare în casa familei Achim cu un plic în mână. L-a aruncat pe masa la care erau strânși toți: "Deci ție ți-e frică de ce o sa aflii. Uită-te la ea. Uită-te și tu la ea, Paul, ți se pare că seamănă cu tine?"

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Paul Andronic a luat plicul și l-a rupt în bucățele: "Delia, hai să încetăm cu mascarada asta tâmpită! Gata, am terminat, e fata mea".

Citește și: Serial Adela, episodul 5 si episodul 6

Delia a luat bucățile și a desfăzut exact partea în care era rezultatul: "Probabilitatea paternității: 99.998%".

"Și acum ce o să se întâmple", a întrebat Adea cu lacrimi în ochi. "Ție nu o să ți se întâmple nimic. Stai liniștită", a liniștit-o Mihai.

Andreea pleacă din mahala la vila lui Paul Andronic

După ce testul ADN a confirmat faptul că Andreea este fata lui Paul Andronic, aceasta pleacă la vilă împreună cu familia care a crescut-o, cred ei. Mitu a fost foarte afectat de plecare: "Adio, căsuța mea. O să-mi fie dor de ea".

Citește și: Serial Adela Episodul 3 si episodul 4

Surpriza cea mare a venit atunci când șoferul familiei Andronic a spus că "Îmi pare nespus de rău, am ordin să o iau decât pe domnișoara Deea."

"Și mie îmi pare nespus de rău că exiști. Ia sună la șefu' tău să te lămurească", a venit replica Nuțicăi.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episodul 8, din 4 februarie 2021. Andreea ajunge în casa lui Paul Andronic

Când Andreea a ajuns la vila Andronic, a fost întâmpinată de Paul: "E momentul să-ți cunoști adevărata familie. Nu așa visam să-mi aduc copilul acasă."

Simona, soția lui Paul Andronic, este prima care îi urează "bun venit" Andreei.

Citește și: Serial Adela episodul 1 și episodul 2

Din primele momente Andreea face gafe la care toată lumea râde fără să se abțină. Penetru a depăși momentul penibil, Paul o ia sus să-i arate camera ei.

În camera ei, Andreea are parte de o surpriză: o fotografie cu mama ei: "Ce frumoasă era!"

Adela și Paul Andronic împărtășesc acelasi vis: Vreau să devin jurnalist, să spun doar adevărul!

Paul Andronic află că Adela și el au același vis: să devină jurnaliști și așa a venit propunerea ca Adela să lucreze ca jurnalist la trustul media deținut de magnat.

Chiar atunci apare Andreea: "Am ratat ceva?" Când a auzit ce s-a întâmplat a fost foarte surprinsă: "Mulțumesc, nu trebuia!"

Ultimele știri