Antena Căutare

Cum arăta Alecsandu Dunaev la 19 ani. Imaginea rară cu actorul din Adela, de la începutul studenției: „Tu erai aici?”

Cu ocazia începutului de an universitar, Alecsandru Dunaev, actorul principal masculin din serialul Adela de la Antena 1, a distibuit pe rețelele sociale o imgine cu el, de la începutul studneției.

Alecsandru Dunaev are 30 de ani și își amintește cu drag de perioada studenției

Antena 1

Alecsandru Dunaev are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Teatru, iar începutul de an universitar i-a amintit de momentele de la începutul studenției. Actorul din serialul „Adela” a publicat pe rețelele sociale o imagine cu el de acum 11 ani, de când avea plete, iar fanii aproape că nu l-au recunoscut.

„Tu erai aici? Doar bărbia și ochii te dau de gol. Oricum ești un super actor”, a scris un fan în comentarii.

Ce mesaj a transmis Alecsandru Dunaev, despre perioada studenției

Actorul din Adela și-a amintit de colegii de facultate și de viața de cămin și a mărturisit că deși a fost timporat și emoționat la începutul acestei etape din viața lui, a reușit să prindă aripi și să devină omul de azi.

Citește și: Cum arăta Alecsandru Dunaev cu păr lung și mustață. Imaginile în care actorul din Adela este de nerecunoscut

„De Brevitate Vitae! Sau, cum ar spune aceiași latini, Carpe Diem!
Acum 11 ani pășeam nesigur, timorat, copleșit de tot noul din jurul meu în facultatea care avea să-mi schimbe tot sistemul de valori și, implicit, viața cu totul.
Mă adaptam cu greu la stilul de lucru, la colegi, la profesori, la viața de cămin, la minunații gândaci de bucătărie”, a povestit Alecsandru Dunaev.

Citește și: Alecsandru Dunaev s-a relaxat în Transilvania înainte de a reveni la filmările Adela.„Sunt pregătit de o perioadă încărcată"

Cum arăta Alecsandru Dunaev acum 11 ani

Actorul din Adela a ținut să le mulțumească profesorilor și celor care au contribuit la formarea sa.

„Între timp, mi-am făcut prieteni, profesorii au devenit și pentru mine acei pedagogi de care ți-e dor la 2 secunde după ce ies din sală, iar gândăceii au devenit foarte buni colegi de cameră.
Mulțumesc tuturor pentru omul care sunt azi!
Succes tuturor celor pentru care ziua aceasta reprezintă un nou început!
Vivat! Crescat! Floreat!”, a scris Alecsandru Dunaev pe rețelele sociale.

Alecsandru Dunaev este activ pe rețelel sociale și împărtășit mai multe imagini din trecut, printre care o fotografie din copilărie.

Alecsandru Dunaev este actor în serialul Adela, de la Antena 1

Alecsandru Dunaev interpretează rolul lui Mihai în serialul Adela. Actorul s-a născut pe 24 septembrie 1991, este lipovean și a absolvit Facultatea de Teatru, specializarea actorie. A jucat în mai multe piese de teatru, însă rolul său din producția de pe Antena 1 a fost cea care i-a îmbogățit notorietatea.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPlay, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

Serial Adela, sezonul 2, 30 septembrie 2021. Martha anunță că Floppy e fiul lui Anghel Andronic, apoi încearcă să îl omo...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x