Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Adela

Mara Oprea, așa cum puțini fani au văzut-o. Ce tatuaje ascunde actrița din serialul Adela

Mara Oprea a devenit cunoscută în România datorită rolului pe care îl interpretează în serialul de pe Antena 1 „Adela”.

Mara Oprea a devenit cunoscută la cei 20 de ani ai săi prin prisma rolului pe care îi interpretează în serialul Adela

Antena 1

Mara Oprea este activă pe rețelele sociale așa cum era și înainte să devină cunoscută. Îndrăgita protagonistă din serialul de pe Antena 1 este o tânără superbă în vârstă de 20 de ani.

De-a lungul timpului, Mara și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu fel de fel de fotografii, în care se observă că are o siluetă de invidiat.

Mai mult, vara trecută, tânăra actriță a postat pe contul său de Instagram o fotografie în costum de baie, în care se observă că are un tatuaj pe abdomen și unul pe coapsă.

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6. Actorii răspund întrebărilor primite de la fani

În prezent Mara Oprea își încântă cei 29 de mii de urmăritori de pe Instagram cu fotografii realizate în timpul filmărilor pentru serialul Adela.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod

Cine este Mara Oprea, actrița principală din serialul Adela

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe.

Citește și: Serial Adela, episodul 9 si episodul 10, din 11 februarie 2021. Familia Andreei ajunge în casa Andronic

Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

Mara Oprea, pasionată de pian și balet

Pe lângă teatru, Mara mai este pasionată și de pian, aceasta având pe contul său d eInstagram o fotografie performând la instrument:

De asemenea, una dintre marile pasiuni ale marei este baletul, aceasta având pe rețelele sociale fotografii în care face mișcări de dans:

Mara Oprea a îmbrățișat personajul pe care îl interpretează în serialul Adela, care i se potrivește de minune. Mara interpretează rolul Adelei, o fată de la țară, foarte muncitoare, care visează să devină jurnalistă. Adela este o fată simplă, bună la suflet și extrem de prietenoasă.

Serialul în care joacă Mara Oprea este difuzat în fiecare joi, de la 20:30 pe Antena 1 și este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Video