Căutare Live

„Români Împreună” - Ministrul Sănătății: Dacă suntem solidari, trecem ușor, ușor și peste acest moment

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj de mulțumire în cadrul teledonului „Români Împreună”, destinat strângerii de fonduri pentru secțiile de terapie intensivă din țară. Află cum poți dona! Află cum poți ajuta să strângem bani pentru a cumpăra echipamentele atât de necesare medicilor, în această perioază de pandemie coronavirus.

„Români Împreună” - Ministrul Sănătății: Dacă suntem solidari, trecem ușor, ușor și peste acest moment

Medicii au nevoie de tot ce înseamnă echipamente, materiale sanitare, aparatură și încredere. Ne confruntăm cu o situație deosebită, în care toată lumea luptă cu ceva nevăzut. Dacă știm să fim solidar, și vă mulțumesc pentru acțiune, trecem ușor, ușor peste acest moment.

Vor veni zile grele, depinde de noi dacă vom trece ușor peste el.

În acest moment simțim și noi, cei din minister, acea empatie care ne unește pe toți. În acest moment simțim efectiv că nu există factor politic, că nu există acele orgolii, simțim că profesioniștii din fiecare dintre noi și din fiecare minister își fac treaba și vor să facă acest moment mai ușor.

Citește și: „Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

Citește și: „Români Împreună. Donează! Salvează”. Milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii

„Români Împreună” - Are șapte ani și e bolnav de cancer. A sunat la teledon și și-a donat toată alocația... „Români Împreună” - Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, impresionați de donații: Este important să fim solidari...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri
x