Căutare Live

„Români Împreună” - Oase a primit o donație de la un fost deținut. Gina Pistol, în lacrimi

Vedetele de la Asia Express au participat la teledonul „Români Împreună”, organizat de Antena Group și transmis simultan pe cinci canale TV, cu scopul strângerii de fonduri pentru utilarea secțiilor ATI din spitalele din țară.

Vedetele Asia Express au strâns bani la teledonul „Români Împreună”

Oase a declarat că a primit un telefon „de la un băiat care mi-a spus că era din Germania, că acum ceva timp a ieșit din închisoare și că mai bine se apucă de donat”. „E cam grea situația, dacă s-a ajuns până aici”, a spus Oase.

Florin Ristei a vorbit și el cu multe persoane care și-au donat toată pensia, dar a vorbit și cu medici care și-au donat salariile. „Au fost cinci ore de stat la telefon cu un scop bun”, a spus Florin Ristei.

Gina Pistol a fost și ea emoționată și a plâns în direct când a vorbit despre oamenii care au făcut donații în cadrul teledonului. „Telefonul sună în continuu. Donațiile au fost de la 2 euro la 1.000 de euro. Mi-au dat lacrimile de foarte multe ori, pentru că au fost oameni care din pensiile lor foarte mici au făcut donații. Toate apelurile pe care le-am primit au fost de la oameni în vârstă, care din sumele lor mici au donat câte 2 euro, 50 de ron, 100 de ron”, a spus Gina Pistol, cu ochii în lacrimi.

Răzvan Fodor a spus că a strâns tone de povești. „Avram Ioana Raluca, o puștoaică cu sindromul Down, din Cluj, care abia s-a angajat și care și-a donat primul ei salariu”.

Chef Sorin Bontea a fost uimit de numărul de apeluri. „Sper să ieșim cu bine din acest impas. Sunt uimit câtă lume sună. Majoritatea sunt pensionari, dar culmea ce m-a impresionat sunt doi copii, unul de 2 ani, unul de 5 ani, care au spus că nu mai vor să își cumpere bicicletă și au donat banii către noi și către medici”, a povestit Sorin Bontea.

Citește și: „Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! și să ia parte la teledonul organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală și este diuzat simultan pe cinci canale TV: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

Citește și: Români împreună. Salvează! Donează! Cel mai mare teledon virtual din România

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Poți dona prin card bancar, în cont, prin PayPal, SMS sau chiar telefonic!

Citește și: „Români Împreună. Donează! Salvează”. Milioane de euro donate de oameni simpli, vedete și companii

„Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mul... Peste 2.6 milioane de Euro s-au strâns în cadrul teledonului Români Împreună, organizat de Antena 1, Antena Stars, Happy...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ultimele știri
x