Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 3. Ce cred copiii despre ce făceau oamenii înainte de Internet: "Se luptau cu dinozaurii atunci"

În cel de-al treilea episod al emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor a vorbit cu micuții despre mai multe subiecte. Copiii au discutat despre ce este Internetul și au oferit răspunsuri savuroase atunci când au fost întrebați despre ce cred că făceau oamenii înainte de Internet.

Răzvan Fodor și copiii Alpha Kids Galerie
În cel de-al treilea episod al emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor a vorbit cu micuții despre mai multe subiecte. | Antena 1

Copiii și Răzvan Fodor au discutat în cel de-al treilea episod al emisiunii Alpha Kids despre Internet. Micuții au vorbit despre cum arată Internetul, ce caută pe Internet, dar și despre ce cred ei că făceau oamenii înainte să apară internetul.

Cu chef de glume și puși pe șotii, copiii au oferit replici de-a dreptul amuzante, care l-au uimit și l-au făcut să râdă pe prezentatorul show-ului.

Ce cred copiii despre ce făceau oamenii înainte de Internet

Răzvan Fodor a ținut neapărat să afle ce cred copiii despre lucrurile pe care le făceau oamenii înainte să apară tehnologia și rețelele sociale. Deși întrebarea i-a luat prin surprindere pe toți, replicile haioase și neașteptate ale copiilor nu au lipsit din peisaj. Iată ce au răspuns copiii!

Citește și: Alpha Kids, episodul 2. Ce spun copiii despre căsătorie, legi și reguli: „Sunt niște vorbe pe care le spun părinții”

Ce făceau oamenii îaninte de Internet?

Copiii nu au stat prea mult pe gânduri atunci când le-a fost adrestată întrebarea. Aceștia și-au exprimat părerea și au avut răspunsuri diferite.

"Se luptau cu dinozaurii pe atunci", a spus unul dintre micuți. "Cred că își așteptau părinții să vină cu carne de dinozaur", l-a mai completat un alt copil.

"Ei nu dădeau telefone și vorbeau prin stații. Se duceau la cineva acasă pentru a vorbi", a mai spus cineva.

"Trimiteau mesaje prin foi. Adică aveau o foaie, scriau ce voiau să zică și dădeau foaie unei păsări, care este făcută să ducă mesajul mai departe. Sau se duceau la poștă", a mai mărturisit o fetiță, care a fost contrazisă imediat de prietena sa. "Nu exista poștă pe atunci, existau bufnițele"

"Inventau cuvinte" sau "Se jucau cu pietrele, inventau tot felul de jocuri", au mai spus doi micuți.

Citește și: Alpha Kids, episodul 1. Ce spun copiii despre iubire: „Am doar un singur iubit care e om. Ceilalți sunt din desene”

"Se jucau afară cu jocurile clasice: leapșa, săreau coarda, de-a v-ați ascunselea", a mai adăugat cineva.

"Păi copiii se jucau pe afară, citeau, erau liberi, se jucau prin pădure, iar oamenii mari se plimbau, construiau case și erau foarte liniștiți. Internetul te poate cumva distruge.", a mai mărturisit o fetiță.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x