Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

În primul episod de Jurnal de America Express cele nouă cupluri participante au vorbit despre cum li se pare experiența de a concura în cel mai dur reality show din România. Publicul Antena 1 și AntenaPLAY are acces la Jurnal de America Express. Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni.

Colaj cu concurenți America Express Galerie
Publicul Antena 1 și AntenaPLAY are acces la Jurnal de America Express | Antena 1

În episodul 1 de Jurnal de America Express, fanii show-ului au putut vedea primele imagini din cel mai dur reality show din România. Concurenții care au primit provocări care mai de care mai dificile au mărturisit că experineța este mult mai grea decât pare la televizor.

Cu toate că au trecut prin momente care le-a „surescitat mintea și corpul”, concurenții America Express au găsit și răgaz să se distreze și să se bucure din plin de cursă.

În Jurnal de călătorie | America Express - Episodul 1, concurenții au putut fi observați în timp ce își căutau cazare noaptea, sau când participau la diverse probe.

Citește și: Imagini emoționante cu Andreea Bălan, la întoarcerea din America Express. Cum a reacționat când și-a văzut fiicele

Jurnal de călătorie | America Express - Episodul 1. Ce spun concurenții despre experiența celui mai dur reality show din România

„America Express e monstru. Foarte mișto”, au spus Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

„E mult mai greu față de cum s-a văzut la TV”, au spus Larisa Iordache și Diana Bulimar.

„Mult mai greu decât mă așteptam”, a spsu Puya.

„Mult mai dificil decât mă așteptam”, a spus Bianca Adam.

„Nu credeam vreodată că o să leșin la televizor”, a spus Pufeh.

„Bontea, cum ai făcut?”, s-a întrebat Cătălin Scărlătescu. „Crezi că s-a plâns la fel ca tine?”, l-a întrebat la rândul ei Doina Teodoru.

„Mașini de poliție cu mitraliere deasupra și oameni care trec pe lângă ei mâncând înghețată”, a descris Cătălin Bordea un peisaj.

„Facem ce putem la capacitate maximă și încercăm să fim peste toți ceilalți. Dacă nu reușim ne distrăm. Aici nu poți să te prefaci. Cad toate măștile și arăți exact așa cum ești tu. De-asta unii dintre concurenți au diverse reacții”, au spus Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

„Trebuie să faci atât de multe lucruri care îți surescitează mintea și corpul”, a spus Pufeh.

Citește și: Irina Fodor, peripeții pe bandă rulantă la filmările America Express. Ce li s-a întâmplat la hotel. „Au vrut să ne dea o misiune”

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Traseul i-a dus în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x