Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 10. Iulia Albu și Mike, surprinși într-o discuție aprinsă

În episodul 9 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au vorbit despre dificultățile întâmpinate în cel mai dur reality-show din România, dar și impactul asupra relației lor.

colaj foto iulia albu si mike la america express drumul soarelui Galerie
În episodul 9 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au fost surprinși în timpul unei discuții aprinse | Antena 1

Fanii reality show-ului au ocazia să vadă imagini în exclusivitate imagini cu vedetele aflate pe Drumul Aurului înainte de premiera care va avea loc pe 21 octombrie 2023. În cadrul seriei Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au vorbit despre planurile cu care au plecat la drum, dar și despre impactul pe care această experiență îl are asupra relației lor de cuplu.

Deși cei doi îndrăgostiți nu și-au propus să se certe la TV, experiențele prin care trec împreună pe Drumul Aurului i-au făcut să renunțe la așteptări și să profite din plin de experință.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 9. Alexia și Aris Eram, surprinși într-un moment tensionat

Cum au fost surprinși Iulia Albu și Mike în timpului unei discuții aprinse, în episodul 10 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui

De când și-au făcut publică relația, Iulia Albu și Mike nu au avut prea multe apariții în calitate de cuplu. Acum, la America Express, Drumul Soarelui cei doi au venit hotărâți să se arate așa cum sunt cu adevărat.

„Vom pleca ori căsătoriți, ori divorțați înainte să ne căsătorim. Sincer, singura persoană care ar putea să mă suporte și să facă față acestei competiții alături de mine, este el - iubitul meu”, a spus aceasta arătând spre partenerul ei de viață.

„Eu nu știam în ce mă bag. Absolut deloc. Și nici acum nu știu în ce mă bag”, a mărturisit și Mike, în cadrul seriei Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 10.

„Noi nu mergem acolo doar ca să câștigăm. Mergem să trăim”, a mai adăugat ea.

Ca în orice cuplu, discuțiile în contradictoriu apar și nici Iulia Albu și Mike nu duc lipsă de momente tensionate. Vedeta chiar a recunoscut că se ceartă destul de mult, dar acesta este modul în care relația lor funcționează.

Mai mult decât atât, ei chiar au fost surprinși în timpul unui conflict, la autostop, când aceasta a cedat. „Deci înțelege că nu mai pot să urli la mine. M-am săturat! Oprește-te! Gata!”, în spune Iulia Albu partenerului său, cu un nod în gât.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 8. George Tănase și Ionuț Rusu au făcut „haz de necaz”

Cine sunt concurenții din America Express - Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1

America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x