Antena Căutare

Alexia Eram, în lenjerie intimă lângă bradul de Crăciun. Cum s-a lăsat pozată concurenta de la America Express - Drumul Soarelui

Alexia Eram, concurenta de la America Express - Drumul Soarelui, a făcut furori în mediul online cu o ipostază în care puțini au avut ocazia să o vadă până acum. Tânăra s-a lăsat pozată în lenjerie intimă, chiar lângă bradul de Crăciun.

Colaj cu Alexia Eram la America Express - Drumul Soarelui în două ipostaze diferite Galerie
Alexia Eram, concurenta de la America Express - Drumul Soarelui, a făcut furori în mediul online cu o ipostază în care puțini au avut ocazia să o vadă până acum | Antena 1

Alexia Eram și-a luat prin surprindere prietenii de pe Instagram cu o postare incendiară. Iubita lui Mario Fresh a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în lenjerie intimă, într-un cadru de-a dreptul magic.

Concurenta din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei. De curând, tânăra a publicat o imagine care a atras rapid atenția celor care o apreciază.

Pentru că este posesoarea unor forme de invidiat, Alexia Eram nu ezită să le evidențieze cu ajutorul celor mai sexy ținute. Aceasta apelează ori de câte ori are ocazia la rochii elegante, topuri provocatoare și costume de baie minuscule.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Concurenții trec printr-un carusel de emoții. Ce s-a întâmplat cu Alexia Eram

Deși se mândrește cu un corp perfect, iubita lui Mario Fresh nu este obișnuită să pozeze în lenjerie intimă. Astfel, prietenii virtuali au avut parte de o surpriză când au văzut că tânăra și-a lăsat la vedere bustul într-un sutien.

În ce ipostază incendiară s-a lăsat fotografiată Alexia Eram, concurenta de la America Express - Drumul Soarelui, lângă bradul de Crăciun. Puțini au avut ocazia să o vadă așa până acum

Alexia Eram a reușit să taie răsuflarea publicului masculin cu o imagine spectaculoasă. Concurenta din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui și-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale trupului.

Tânăra a publicat pe contul de Instagram o poză în care poartă lenjerie intimă roșie și o pijama perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Ședința foto a avut loc într-un cadru de vis, chiar lângă bradul de Crăciun.

Postarea ei a generat mai bine de 34 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că iubita lui Mario Fresh are o comunitate impresionantă de prieteni în mediul online.

Așadar, cele mai multe persoane au complimentat-o pentru aspectul său fizic. Alexia Eram are mare grijă de silueta ei. Aceasta face des sport și încearcă să mănânce sănătos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce faine sunt pozele!”, „Norocos iubit ai!”, „Ești o minunată!”, „Tu și Aris formați cea mai mișto echipă de la America Express” sau „ Tare frumușică ești!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante. Ce a urmat la careu

Un lucru este evident, Alexia Eram impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale de pe rețelele sociale, dar și cu cele de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Iubita lui Mario Fresh a reușit să cucerească publicul cu frumusețea, ambiția și atitudinea sa.

Oamenii de acasă o pot vedea pe Alexia Eram alături de fratele ei, Aris Eram, în etapa finală a competiției din America Express - Drumul Soarelui care începe duminică, 24 decembrie 2023, de la ora 21:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cei doi concurenți se numără printre finaliștii sezonului 6 al reality show-ului.

America Express, lider de audiență. Competiția și-a desemnat echipele finaliste. Alexia și Aris Eram au câștigat biletul... Laura Giurcanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagine a publicat la 27 de ani și ce urări a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x