Antena Căutare

America Express, 1 februarie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Concurenții care au părăsit cursa au fost Bruja și Pufeh

Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a fost eliminate în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1, difuzată în data de 1 februarie 2023. Ultima zi din cel de-al treilea stage de pe Drumul Aurului a adus un deznodământ neașteptat.

Colaj cu Irina Fodor la America Express în timp ce ține totemul roșu în mână, alături de Bruja și Pufeh Galerie
Ultima zi din cel de-al treilea stage de pe Drumul Aurului a adus un deznodământ neașteptat. | Antena 1

Ultima zi din cel de-al treilea stage de la America Express a trimis trei echipe în cursa pentru ultima șansă. La final, Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a fost eliminată, în ediția 12 a emisiunii de la Antena 1, difuzată în data de 1 februarie 2023.

Ce echipă a fost eliminată de la America Express, ediția 12 din data de 1 februarie 2023

Ziua a început în forță pentru concurenții rămași în competiție, căci s-a lăsat cu un vot ce a scos la iveală adevăratele păreri pe care le au unii dintre concurenți, dar și care sunt „bisericuțele” formate până în prezent. După vot, la cursa pentru ultima șansă au intrat Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bruja și Pufeh.

Irina Fodor i-a provocat pe toți să caute prin împrejurimi cinci săculeți cu componentele unei păpuși care a fost dezmembrată. După ce au găsit toate piesele și au construit păpușa la loc, concurenții au primit plicul către următoarea misiune. Cu sufletul la gură, toți au plecat în mare grabă, ca să nu ajungă în situația de-a deveni următoarea echipă eliminată de la America Express.

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune emoționantă. Ce a dezvăluit Andreea Antonescu

Au traversat un pod uriaș de sticlă la un hotel, au pregătit un tort deosebit și apoi au mers s-o găsească pe la Quinceanera, tânăra care își aniversează vârsta de 15 ani. Ulterior, fiecare echipă și-a dus tânăra la un magazin, acolo unde fata și-a ales o rochie, totul sub atenta supraveghere a unui organizator de evenimente. Apoi a urmat realizarea coafurii după un model dat, dar și machiajul făcut pe fugă, în condiții de stres, în timpul unui drum cu mașina. Cei șase concurenți intrați la cursa pentru ultima șansă au trecut prin situații neașteptate, însă toți au încercat să dea tot ce au avut mai bun, pentru a nu deveni echipa eliminată de la America Express.

La final, pentru ca tânăra de 15 ani să aibă parte de o petrecere așa cum a visat, fiecare echipă a trebuit să ia lecții de dans de la un dansator îmbrăcat la costum și având o mască pe față. Mișcările, de la cele mai simple la cele mai complexe, au dat multe bătăi de cap concurenților. Numai așa au putut descoperi cei patru chambelanos din alaiul fetei, cheia finală a misiunii!

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă

Apoi, echipele au pornit în cea mai mare viteză să ducă fetele la petrecere, unde a avut loc un moment artistic special. Când totul a fost gata, echipele au pornit spre locul de întâlnire, unde aștepta Irina Fodor.

Ultima echipă ajunsă acolo a fost cea formată din Bruja și Pufeh. Irina Fodor a dechis cufărul și așa a ieșit la iveală faptul că vulturul a fost roșu.

Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express, ediția 12 difuzată în data de 1 februarie 2023, la Antena 1

Așadar, echipa formată din Bruja și Pufeh a fost eliminată la finalul celui de-al treilea stage de la America Express.

„Drumul vostru la America Express se încheie aici”, a fost vestea dată de Irina Fodor, în ediția 12, difuzată în datqa de 1 februarie 2023.

La final, cei doi concurenți au spus că și-ar fi dorit să mai continue această aventură, dar în același timp au avut și momente în care și-au dorit să plece.

„Nu mai plânge la televizor”, i-a zis Bruja lui Pufeh, care a fost cuprins de lacrimi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 1 februarie 2023. Andreea Antonescu a fost enervată de un judecător. Ce reacție neașteptată a avut... Imagini înduioșătoare cu familia lui Jean Gavril de la America Express. Cât de frumoase sunt soția și fiica artistului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x