Antena Căutare

America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă

În ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1, concurenții au trecut printr-o probă periculoasă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate, în timp ce Bruja a trecut prin momente de panică.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu în ipostaze diferite la America Express în timpul unei probe Galerie
În ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1, concurenții au trecut printr-o probă periculoasă | Antena 1

Ultima zi din cel de-al treilea stage de la America Express a adus pentru cele trei echipe intrate în cursa pentru ultima șansă o serie de misiuni pline de adrenalină. La una dintre ele, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate, fiindcă nu au respectat toate regulile impuse. Bruja, în schimb, a avut parte de momente de panică.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă, în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1

După ce au căutat toate piesele păpușii prin împrejurimi și au reușit s-o construiască, fiecare dintre cele trei echipe intrare la cursa pentru ultima șansă au pornit spre un anumit hotel ce are, la etajul 14, un imens pod de sticlă. Fiecare echipă a primit sarcina de a-și lua echipamentul special de protecție și de-a traversa podul, pentru a găsi ouăle aflate tocmai la capătul celălalt al impresionantei construcții.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu pe drum

Cele mai încântate de această misiune au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Nici nu bine s-au echipat, că cele două au și plecat pe pod, într-un ritm destul de alert. Totuși, ulterior, cele două au aflat că primesc cinci minute de penalizare pentru faptul că nu au mers încet, ci au alergat.

„E prima oară când nu regret, senzația a fost prea tare”, au zis concurentele, încântate de senzațiile trăite.

Nu la fel de plăcută a fost experiența pentru Joaquin Bonilla. Apoi, mai târziu, când au ajuns la locație și Bruja și Pufeh și au descoperit ce au de făcut, cei doi au avut parte de un moment de panică.

„Am început să râd de panică”, a zis Pufeh, în ediția 12 a emisiunii America Express, din data de 1 februarie 2023.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat

Bruja a refuzat că meargă pe pod, așa că singurul care a făcut asta a fost Pufeh. Concurentul și-a făcut curaj și, de dragul misiunii, a pornit la drum.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 1 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune emoționantă. Ce a dezvăluit Andreea Antonescu... America Express, 1 februarie 2023. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au trecut printr-o situație neașteptată. Ce au pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x