Antena Căutare

America Express, 1 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune emoționantă. Ce a dezvăluit Andreea Antonescu

În ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1, trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Irina Fodor a dezvăluit ce misiune emoționantă a pregătit, în ultima zi din cea de-a treia etapă de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Irina Fodor și două echipe de la America Express, la cursa pentru ultima șansă Galerie
În ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1, trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă | Antena 1

Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă și au primit o misiune emoționantă. Irina Fodor a dezvăluit care sunt regulile misiunii și ce trebuie să facă fiecare concurent, în ediția 12 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Cele trei echipe intrate la cursa pentru ultima șansă au primit o misiune emoționantă. Ce a anunțat Irina Fodor, în ediția 12 din data de 1 februarie 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta și Bruja și Pufeh s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce trebuie să facă la prima misiune din cursa pentru ultima șansă.

„La Quinceanera, despre asta o să fie vorba astăzi. Toate fetițele din Mexic au un vis: să împlinească 15 ani și să se transforme în niște prințese la bal. Să fie cenușărese, să aibă rochia mult visată la bal, să aibă pantofii visați, diadema și, mai ales, petrecerea visată. Să fie admirate de toată lumea! Asta pentru că, la 15 ani, sunt aproape femei. Și li se face o petrecere, sunt sărbătorite. Pentru ele această sărbătoare este mai importantă chiar decât nunta. Totuși, nu toate au parte de ceea ce visează, nu toate au parte de un bal ca în povești, pentru că nu toate își pot permite. Misiunea voastră astăzi, în cursa pentru ultima șansă, este să împliniți visurile a trei fetițe. Ele provin din familii modeste, dar astăzi trebuie să le transformăm în prințese perfecte, așa cum au visat întotdeauna”, a fost vestea dată de Irina Fodor, în ediția 12 a emisiunii America Express de la Antena 1.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat

Sarcina celor trei echipe intrate la cursa pentru ultima șansă a aflat apoi ce au de făcut. Irina Fodor le-a arătat o păpușă în rochie albă, apoi le-a spus că și ei trebuie să găsească astfel de păpuși prin zonă, cu toate accesoriile lor. Provocarea nu e una ușoară, căci jucăriile sunt dezmembrate, așa că piesele trebuie găsite pentru a construi păpușa la loc, bucată cu bucată.

Unul dintre concurenți va merge în căutarea celor cinci pachețele, în timp ce celălalt va rămâne pe poziție, ca să îl ghideze folosind o hartă și un telefon, pentru a comunica. Cronometrul a pornit și fiecare dintre echipă s-a apucat rapid de treabă.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu pe drum

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 1 februarie 2023. Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Ce a făcut Andreea Bălan, la vot... America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x