Antena Căutare

America Express, 1 martie 2023. Doina Teodoru a cerut ajutorul polițiștilor din Columbia. Care a fost motivul

În ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. La un moment dat, pe drumul către o nouă misiune, Doina Teodoru a cerut ajutorul polițiștilor.

Colaj cu Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu în 3 ipostaze diferite la America Express, alături de Poliție Galerie
În ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă | Antena 1

Trei echipe au pornit într-o cursă contracronometru, la lupta lor pentru ultima șansă, în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1, difuzată pe 1 martie 2023. După ce a terminat misiunea concursului de frumusețe pentru oi, Doina Teodoru a cerut ajutorul unor polițiști, pe stradă. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Doina Teodoru a cerut ajutorul polițiștilor în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1. Ce a urmat

În cursa pentru ultima șansă, Irina Fodor a pregătit misiuni inedite pentru trei echipe. Inițial, fiecare echipă a fost nevoită să meargă cu o barcă pe un lac pentru a descoperi primele indicii. Apoi, folosindu-le, au descoperit care este misiunea:

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată

„Sunteți în Nobsa, locul de unse se trag Ruanas Columbiene, adică poncho-urile din lână artizanală cu care sunt identificați nativii Boyacenses. Misiunea voastră este să găsiți 2 astfel de ruanas autentice aducând un tribute celei mai importante festivități din Nobsa. Este un eveniment care adună mii de localnici în fiecare an, care vor să-și întâlnească noul monarh. El reinado de la aveja, adică un concurs de frumusețe pentru oi. Misiunea voastră este să participați la concursul de frumusețe pentr oi America Express, care va avea loc în această piață, unde în fiecare an pe 5 septembrie are loc adevăratul festival. Va trebui să transformați o oaie într-o regină La aveja reina. Pentru a participa la un concurs de frumusețe este nevoie de multă muncă și de mult effort. Misiunea voastră are mai mulți pași: mai întâi trebuie să vă găsiți candidata. O să primiți o hartă și numele oiței. Mergeți la Finca Piloto și întrebați de Dona Magdalena. Vă puteți întoarce în această piață numai atunci când candidata voastră este gata și puteți participa la concurs”, a anunțat Irina Fodor, în mission board.

Odată ajunși la fermă, concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a prinde oaia desemnată echipei lor. Apoi, după ce au aranjat-o, aceștia au dus animalul în piața unde avea loc concursul de frumusețe. Juriul a analizat atent cele trei apariții, în ediția 28 a emisiunii America Express, difuzată pe 1 martie 2023, la Antena 1.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Irina Fodor a citit scrisorile de dragoste ale concurenților și au curs lacrimi. Ce s-a aflat

După ce au terminat această misiune, Doina și Scărlătescu au pornit mai departe. La un moment dat, partenera lui Cătălin a decis să ceară ajutorul polițiștilor.

„Cătălin se chinuia să găsească o mașină, moment în care eu am zis că eu mă duc la poliție! Am avut experiența cu o zi înainte, când am fost cu Bordea în cursă și ne-a ajutat poliția. Și am zis că nu există, sigur o să ne ajute și de data asta. Poliția a fost de acord. Ne-am urcat în mașină și duși am fost”, a zis Doina, încântată de reușita sa.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 1 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fugărit o oaie. Ce au pățit Bie Adam și Mikey, mama ei... America Express, 1 martie 2023. Bie Adam și Mikey, replici acide. Au ieșit scântei între cele două concurente. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x