Antena Căutare

America Express, 10 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină într-o cursă. Ce au pățit Mike și Cătălin Țociu în mașină

Irina Fodor a fost nevoită să intervină într-o cursă, chiar în ediția 33 din sezonul 6 America Express de pe 10 decembrie 2023. De altfel, Romică Țociu și Mike au trăit clipe neașteptate în mașina unui localnic atunci când bărbatul a scos pistolul.

colaj foto cu sanziana negru si alexia eram si poza cu mike si catalin tociu la america express sezonul 6 Galerie
Alexia Eram și Sânziana Negru au primit un mesaj neașteptat de la Irina Fodor | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o mulțime de surprize în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. Probele dificile și veștile neașteptate au ținut în suspans publicul.

De asemenea, concurenții au întâmpinat o mulțime de obstacole în lupta pentru primul joc de amuletă din al optulea stage. Unii s-au descurcat de minune în noua formulă, în timp ce alții s-au confruntat cu situații din care le-a fost greu să mai iasă.

Citește și: America Express, 5 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat la hotel între cele două echipe imune. Concurenții și-au reglat conturile

Printre cei care au avut parte de o zi grea pe taseu se numără Alexia Eram și Sânziana Negru. Cele două concurentele nu au fost atente la misiunile anterioare. Așadar, acestea nu au putut să deschidă seiful oferit de Irina Fodor, după prima probă a ediției de duminică seară, 10 decembrie 2023.

Se pare că matematica nu a fost punctul lor forte, fapt pentru care prezentatoarea TV a apelat la un gest care le-a surprins. Stația a început să sune, iar Irina Fodor a început să vorbească. Vestea pe care au primit-o a adus un zâmbet pe fețele lor.

Irina Fodor a intervenit în cursă pentru Alexia Eram și Sânziana Negru. Ce reacții au avut Mike și Cătălin când șoferul a scos un pistol în ediția 33 din sezonul 6 America Express de pe 10 decembrie 2023

Ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023, a adus pe micile ecrane un moment tensionat între Alexia Eram și Sânziana Negru. Pentru că nu au reușit să îndeplinească proba, Irina Fodor a intervenit în cursă.

Prezentatoarea TV le-a dat codul corect pentru a deschide seiful, însă acest lucru a venit la pachet cu o penalizare de 5 minute.

„M-am simțit ca o școlară care pică clasa! (...) Este prima oară de când suntem aici, în America Express, și nu reușim să facem o misiune”, a mărturisit Sânziana Negru.

„Eu în momentul ăla am zis că atât de mult am stat la o misiune încât a ajuns Irina să ne trimită mesaj cu răspunsul corect al probei.”, a adăugat Alexia Eram.

Tot în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023, Mike și Cătălin Țociu au fost luați prin surprindere de șoferul care i-a luat până la următoarea destinație. Pentru că autostopul în Argentina este o misiune extrem de dificilă, cei doi n-au știut că au urcat în mașina unui bărbat care avea la el un pistol.

Citește și: America Express, 5 decembrie 2023. Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. Ce obiect de preț a fost găsit printre gunoaie

În timp ce discuția cu el, șoferul le-a arătat arma pe care o ținea „ascunsă” în autovehicul. Aceștia nu s-au așteptat la un astfel de gest, însă și-au menținut o atitudine pozitivă.

„A scos omul pistolul de la frâna de mână, nici măcar la brâu nu-l ținea”, a zis Mike.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 10 decembrie 2023. Vlad Huidu, gestul neașteptat care l-a uluit pe Romică Țociu. De ce a venit Poliția... America Express, 10 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din Argentina. Cine a primit penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x