Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada Gales și mama ei, moment tensionat cu frații Eram. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit la probă

Au sărit scâtei între echipa Galeș și frații Eram atunci când s-au întâlnit în timpul probei la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023. Un gest de-al Alexiei le-a deranjat foarte tare și au izbucnit.

colaj foto ada gales, tony gales si alexia eram la america express sezonul 6 Galerie
Ada Galeș și mama ei au avut o divergență cu Alexia Eram în timpul probei la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023 | Antena 1

Echipele rămase în joc au plecat către umătoarea destinație, în ordinea stabilită de Iulia Albu și Mike. Timpul este mai prețios ca oricând și fiecare secundă contează pentru miza de la finalul cursei - prima echipă care ajunge la Irina Fodor obține cea de-a doua imunitate din etapa a cinea.

Concurenții au dat tot ce au avut mai mult la fiecare misiunea, însă atunci când s-au întâlnit pe traseu au sărit scântei. Presiunea și-a spus cuvântul, și odată ajunși la proba în care trebuie să facă poze cu localnicii, familia Galeș și frații Eram au avut parte de un moment tensionat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Ce s-a întâmplat între familia Galeș și frații Eram în proba din timpul cursei pentru imunitate la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023

În timp ce trei echipe erau în drum spre următoarea destinație, s-a scurs si timpul de penalizare pe care l-au primit Alexia și Aris Eram. Concurneții au avut de simulat evacuarea în cazul unui cutremur – fiecare echipă fiind nevoită să care mai multe obiecte din domenii diferite.

Cu toții au fost nevoițit să ajungă în 15 minute la stadionul din localitate, iar orice întârziere a fost penalizată cu timp de așteptare spre următoarea cursă.

Odată ajunși, însă, la următoarea probă, unde au avut de reconstituit tablourile unui artist ecuadorian, frații au avut parte de un nou moment tensionat, de data aceasta alături de Ada Galeș și mama ei.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică și Cătălin Țociu, ajutor neprevăzut. Ce echipe s-au calificat la al doilea joc de amuletă

Deși credeau că au finalizat misiunea, fetele au fost întoarse din drum pentru că protagonistele lor nu purtau bluze negre. Acesta s-au întors în restaurantul în care realizaseră pozele, unde au dat de Alexia și Aris Eram, care vorbeau cu aceleași doamne.

Frații le-au lăsat pe ele să își finalizeze misiunea, dar când a venit rândul lor să recreeze imaginea din tablou, Alexia le-a rugat să râmână în aceeași poziție. Deranjate de gestul tinerei, Ada Galeș și mama ei au încercat să îi explicele că unele dintre femei poartă hainele lor la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023.

„Liniștește-te! Doar ne luăm hainele”, i-au spus cele două, în timp ce au atins-o pe tânără.

„Doar tu liniștește-te! Că nu ți-am zis nimic. Am fost super ok. Le-am zis doar fetelor să stea”, a răspuns Alexia.

„Ei dpar trebuia să refacă același lucru pe care îl facem și noi, clar scurtaseră timpul. Le oferisem pe tavă proba, dar noi nu aveam o problemă cu asta”, a completat Ada.

„Mamă, cum se schimbă fata asta”, a spus deranjată sora lui Aris Eram.

„Zic să ne luăm toți tricouri cu Calmează-te, Alexia!””, a mai spus ironic Tony Galeș.

Citește și: America Express, sezonul 6. Concurenții au fost nevoiți să mănânce o „delicatesă” vie. Ce echipă a fost penalizată

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce anunț a făcut Irina Fodor despre competiție: „A venit vremea!” Cătălin Țociu, pe mâna med... America Express, sezonul 6. Cine a obținut imunitatea mică în a cincea etapă. Au curs lacrimi pe fețele concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x