Antena Căutare

America Express, 5 decembrie 2023. Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. Ce obiect de preț a fost găsit printre gunoaie

Concurenții s-au transformat în eroii nevăzuți ai lumii la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decemnrie 2023. Asemenea voluntarilor ecuadorienilor, ei au fost nevoiți să sorteze deșeuri la groapa de gunoi, un gest mic ce poate salva Planeta.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. | Antena 1

Capacitatea de reciclare a naturii este depășită de cantitatea de deșeuri și de producția tot mai mare a plasticului de unică folosință, iar concurenți au dat piept cu o practică destul de comună în Ecuador. Localnicii s-au gândit să i-a măsuri și tot mai mulți oameni s-au alăturat campaniei zero deșeuri, în timp ce sute de ONG-uri și asociații de voluntari se ocupă de colectarea și reciclarea selectivă a deșeurilor din mediul urban și natural.

„Clasificați gunoiul în saci de gunoi organic și reciclabil. Separați sticlele după culori: verde, maro și incolor, apoi puneți gunoiul la loc în diferite pungi și le duceți în locul indicat de judecător”, a fost misiunea concurenților.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 3 decembrie 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din a șaptea etapă. Ce avantaj uriaș aduce Jokerul extras

Obiectul de preț de care s-a descotorosit la gunoi un ecuadorian. Ce au putut descoperi concurenții la groapa de deșeuri la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023

Echipele au fost puse într-o situație în care nu și-ar fi imaginat că vor ajunge, în timpul cursei spre ultima imunitate din Ecuador. Concurenții s-au transformat în „eroii nevăzuți ai lumii” și au fost nevoiți să se implice activ în colectarea de deșeuri reciclabile.

Cu o miză atât de importantă în joc, ei nu au stat prea mult pe gânduri și au început să caute în sacii imenși de gunoaie pentru a sorta deșeurile la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023.

„Din păcate, noi nu avem această cultură a reciclării. Ar trebui să fie mult mai bine implementată. Noi uităm să fim civilizați, nu toată lumea reciclează acasă, iar oamenii aceștia sunt aici să ne ajute să avem o planetă mult mai sănătoasă. Dacă nu ar fi ei, cine ar face asta? Da! Cred că sunt niște eroi”, a declar Alexia Eram, după ce a văzut cum selectează deșeurile ecuadorienii.

În timp ce unii dintre concurenți au fost degustați de ceea ce au găsit printre gunoaie, Iulia Albu și Mike au avut parte de o surpriză. În timp ce sortau deșeuri, au dat peste un obiect de preț - steagul ecuadorului laolaltă cu alte gunoaie.

Cele trei culori ale steagului ecuadorian sunt galben pentru diversitatea tarii, albastru pentru mare si cer si rosu pentru sangele luptatorilor care au obtinut independenta și stă drept simbol al istoriei încărcate prin care a trecut poporul ecuadorian. În plus, în multe țări, tratarea necuviincioasă a drapelului țării poate aduce pedepse mari.

Citește și: America Express, 3 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină în timpului jocului de amuletă. Ce schimbare a avut loc

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 5 decembrie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Ecuador. Tensiunea a atins cote maxime înt... America Express, 5 decembrie 2023. Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador. A doua echipă care merge direct în Arge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x