Antena Căutare

America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au avut de îndeplinit o misiune chiar în timpul nopții. Ce veste a dat Irina

În ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a anunțat că urmează o misiune chiar în tiul nopții. Aris și Alexia Eram au primit o surpriză.

Colaj cu Iina Fodor, Aris și Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu la care alături de ceilalți concurenți Galerie
În ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a anunțat că urmează o misiune chiar în tiul nopții | Antena 1

Concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când s-au întâlnit cu Irina Fodor și au aflat că au de îndeplinit o misiune, la ore târzii din noapte. Aris și Alexia Eram au primit o veste ce i-a bucurat din plin.

Concurenții au avut de îndeplinit o misiune chiar în timpul nopții, în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6

După o zi plină de provocări, echipele s-au reîntregit și au ajuns astfel la forma inițială. Totuși, Irina Fodor a anunțat ce urmează.

„Am ajuns la jumătatea etapei a opta. Este momentul să vorbim despre o altă calitate a argentinienilor: devotamentul lor pentru cei pe care îi consideră prieteni. O vorbă din popor esențializează, poate, cel mai bine ceea ce vreau să spun: un prieten adevărat este mai bun decât o relație apropiată. Prietenia este un concept foarte important pentru argentinieni, care au inventat chiar Ziua Prieteniei. Se sărbătorește anual, în luna iulie. Astăzi va fi vorba despre prietenie și relații”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună. Cum au fost filmați dimineața

Surpriza a fost și mai mare atunci când aceasta a anunțat că mai urmează o misiune.

„Acum?! Noaptea? Unde?!”, a zis Sânziana Negru uimită.

„Să știți că am nevoie de trei perechi pentru jocul de mâine, la care se va câștiga o amuletă și un avantaj. Aici, aproape, există o piscină cu bile și, acolo, printre bile, o să găsiți niște bile de culoarea pe care ați ales-o aici. Într-una dintre ele există o adresă. Trebuie să le desfaceți de la mijloc ca să găsiți acea adresă și să vă duceți acolo unde vă invită”, a explicat Irina Fodor, sprea marea uimire a tuturor.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Cătălin Țociu s-a pus în genunchi și a fost la un pas să cedeze. Ce s-a întâmplat

„Se pare că nu mergem să dormim, căci cursa continuă”, a spus Cătălin Țociu, la testimonial, în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6.

Aris și Alexia au pornit primii, apoi următoarea echipă ajunsă la piscina cu bile a fost cea formată din Laura și Sânziana.

De îndată ce au găsit biletul cu adresa, echipele au pornit către locația indicată, unde o nouă sarcină îi aștepta:

„Scrieți-vă numele pe cele dpuă margini ale bețișorului de lemn și puneți-le în pahar. Turnați toate lichidele primite, apoi adăugați zahăr. Folosiți acul pentru a înțepa partenerul în degetul arătător și puneți fiecare câte o picătură de sânge în pahar. Rugați-l pe preot să citească rugăciunea în timp ce amestecați toate elementele din pahar. Noii prieteni trebuie să aplice mixtura în spatele urechilor și pe mâini. Pentru a sigila pactul prieteniei trebuie să beți băutura pământului, să îngropați bățul de lemn cu numele voastre și apoi să vă strângeți mâna”, a fost misiunea impusă de Irina Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, lider de audiență. Aris și Alexia, victorioși în cursa pentru refacerea echipelor. Urmează cursa pentru... America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x