Antena Căutare

America Express, 11 decembrie 2023. Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună. Cum au fost filmați dimineața

În ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6, Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună în aceeași cameră. Echipa de filmare i-a surprins la primele ore ale dimineții.

Galerie
În ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6, Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună în aceeași cameră | Antena 1

După numeroase încercări și eforturi depuse pentru a căuta un loc de cazare, iată că Aris Eram și Laura Giurcanu au reușit să găsească un loc potrivit. Condițiile au fost modeste și aceștia s-au mulțumit cu ceea ce li s-a pus la dispoziție. Dimineața, echipa de filmare a bătut la ușă și i-a filmat. Tânărul a avut o reacție neașteptată.

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună în ediția 34 a emisiunii America Express sezonul 6, de la Antena 1. Cum au fost surprinși

Ziua plină de misiuni și de tot felul de provocări i-a secat de puteri pe concurenții rămași în competiițe. Un detaliu observat de toate echipele a fost faptul că în Argentina este mult mai greu să găsești un loc de cazare sau o mașină la autostop, în comparație cu Ecuador și Columbia.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Alexia Eram și Sânziana Negru au refuzat un loc de cazare când au văzut ce li se oferă

Totuși, cursa de pe Drumul Soarelui trebuie să meargă mai departe și nimeni n-a renunțat. Seara, Aris Eram și Laura Giurcanu au reușit, după numeroase încercări, să găsească un loc unde să poată dormi. Cei doi au împărțit o saltea destul de murdară. Obosiți, cei doi au împărțit o bere și niște chipsuri și s-au culcat.

Citește și: America Express, 11 decembrie 2023. Laura Giurcanu a fost enervată pe gestul făcut de Iulia Albu și Giulia Anghelescu

„O să dorm cu spatele la tine, ca să nu fiu distras de frumusețea ta”, a complimentat-o Aris pe noua lui colegă de echipă, Laura Giurcanu.

Dimineața, echipa de filmare le-a bătut la ușă și i-au surprins dormind. Încă obosiți, cei doi nu au fost foarte vorbăreți, însă Aris a fost cel care a făcut o confesiune surprinzătoare:

„Voia întruna să mă țină în brațe”, a povestit tânărul amuzat.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 11 decembrie 2023. Alexia Eram și Sânziana Negru au refuzat un loc de cazare când au văzut ce li se ofe... America Express, 11 decembrie 2023. Romică Țociu a recurs la un gest neașteptat la autostop. Ce a făcut concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x