Antena Căutare

America Express, 12 februarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată în prima zi din Guatemala. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

Prima zi în Guatemala a venit cu o veste neașteptată pentru echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului. Irina Fodor a făcut un anunț important în ceea ce privește țara în care se află concurenții. De asemenea, Cătălin Scărlătescu a avut parte de o întâmplare complet uluitoare.

Colaj cu Irina Fodor în Guatemala la America Express, alături de echipe Galerie
Prima zi în Guatemala a venit cu o veste neașteptată pentru echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului | Antena 1

Prima zi în Guatemala a adus o vreme ploioasă, însă concurenții au fost nevoiți să treacă peste acest obstacol. Înainte de a pleca în prima cursă din etapa cinci a competiției, Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată.

„Suntem în Guatemala! A doua țară în lungul trase către El Dorado. Am avansat, felicitări vouă! Suntem în inima Paradisului pierdut, Tikal, monument al patrimoniului mondial UNESCO”, a mărturisit prezentatoarea TV cu zâmbetul pe buze.

„E cel mai frumos peisaj pe care l-am văzut de când am plecat de acasă până acum”, a fost replica mamei Biei Adam.

Hai să vezi întreagă ediție pe AntenaPLAY.

Irina Fodor a venit cu o veste uluitoare pentru concurenți în prima etapă din Guatemala din ediția 17 America Express, de pe 12 februarie 2023

Echipele au fost fascinate de locul în care au ajuns în prima etapă din Guatemala. Concurenții au admirat peisajele care le-au tăiat răsuflarea și au ascultat cu drag poveștile Irinei Fodor despre țara în care se află.

„E parcă desprins din romanele științifico-fantastice, peisaje care i-au făcut pe unii să dezvolte teorii legate de extratereștrii sau pe marii producători de film de la Hollywood să vină aici pentru a filma scene memorabile, de exemplu câteva scene din Star Wars. Aceste splendide ruine sunt dovada că aici, cândva, a existat una dintre cele mai puternice și strălucite civilizații din lumea întreagă: Maya.

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce soartă a avut echipa de pe ultimul loc

Voi vă amintiți de vulturul nostru, el zboară și pe aici. Cu cât avansăm cu atât ne vom înălța pretențiile. Acum de ce să nu fiu sinceră?! Provocările vor fi tot mai grele.”, a mărturisit prezentatoarea TV.

„Cum adică e mai greu aici? Vrei să mergem în cap?”, a fost replica Biei Adam.

De asemenea, frații Gavril au primit și un „handicap” în prima etapă din Guatemala deoarece au fost la un pas de eliminare în ediția trecut.

„Vor fi două etape de foc într-o țară cu sclipiri magice. Tradițiile și credințele mayașilor s-au păstrat mai bine ca oriunde în toată America Centrală. Aceste piramide impresionante sunt, de fapt, temple înălțate zeilor. În vârful lor urcau doar conducătorii și preoții care aveau o legătură directă cu zeii. (...) Este a doua țară de pe Drumul Aurului, se învecinează cu Mexicul de Nord. Trebuie să rețineți că ne aflăm într-o țară înconjurată de lagune și vulcani!”, a mai adăugat Irina Fodor despre Guatemala.

De asemenea, concurenții au primit informații despre prima probă pe care o au de îndeplinit în noua țară.

Cătălin Scărlătescu a primit o palmă de la o localnică în ediția 17 din America Express, de pe 12 februarie 2023

Prima misiune din Guatemala s-a dovedit a fi una destul de dificilă. Echipele au fost nevoite să dea un „test” cu întrebări din informațiile pe care le-au primit de la Irina Fodor în ceea ce privește noua țară de pe Drumul Aurului.

Cei care vor oferi un răspuns greșit vor primi o pedeapsă. Așadar, Cătălin Scărlătescu a fost pălmuit de o localnică pentru că nu a reușit să răspundă corect la una dintre întrebările prezentatoarei TV.

Citește și: America Express, 8 februarie 2023. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Gestul superb făcut de Ovidiu și Joaquin

Momentul a fost de-a dreptul savuros pentru telespectatori și colegii de echipă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Cursă periculoasă la America Express, în jungla din Guatemala, azi de la 20:00! Cătălin Scărlătescu: „Mi-o luase inima r... America Express, 12 februarie 2023. Ce a pățit Ovidiu Buta, la scurt timp după ce a urcat în vârful unei piramide. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x