Antena Căutare

America Express, 8 februarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Ce soartă a avut echipa de pe ultimul loc

Presiunea cursei pentru ultima șansă și-a spus cuvântul, iar concurenții au trecut prin situații limită sub imperiul emoțiilor. Cele trei echipe au trecut prin probe de foc, la propriu, toate aceste pentru a nu părăsi competiția chiar cu un pas înainte de a ajunge în Guatemala.

colaj foto irina fodor si concurentii america express de la cursa pentru ultima sansa8 februarie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat rezultatul cursei pentru ultima șansă și ce culoare a avut vulturul | Antena 1

Cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă au avut parte de cele mai picante de până acum, în ediția 14 din 8 februarie 2023. Concurenții au ajuns chiar tărâmul unde se produce faimosul sos iute mexican, Tabasco iar misiunile le-au făcut sângele să fiarbă, la propriu.

Bie Adam și Mikey, frații Gavrilă și Cătălin Scărlăescu și Doina Teodoru au dat tot ce au avut mai bun pentru a nu ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor și pentru a nu părăsi competiția, chiar înainte de a pleca în Guatemala, următoarea țară de pe Drumul Aurului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Jean și Dinu au pierdut cursa pentru ultima șansă, dar vulturul a fost verde. Concurenții își continuă aventura la America Express

În cursa pentru ultima șansă din ediția 14 difuzată pe 8 februarie 2023, concurenții au trecut prin probe de foc. Cele trei echipe au avut o serie de misiuni condimentate cu gusturi aparte, dar și cu emoții greu de stăpânit, pentru o miză extrem de importantă.

După ce au fost nevoiți să consume o sticluță de sos iute tabasco extrem de rapid, aceștia au ajuns pe o plantație de ardei iuți, unde au avut de cules 1 kilogram și jumătate de ardei. Ulterior, ei au pregătit propriul sos și au plecat încărcați spre următoarea destinație unde au pregătit tacos pentru persoanele din Plaza de Armas.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Cum a reacționat Puya, după ce a emoționat până la lacrimi o femeie. „Ne dați plicul?”

A fost o cursă pentru ultima șansă inedită, dar care i-a pus, din nou, pe toți cei care au participat în situații limită. De asemenea, presiunea și-a spus cuvântul și au ieșit scântei, dar doar o echipă a fost în pericol de eliminare.

Așadar, prima echipă care a ajuns prima la Irina a fost cea formată din Bie Adam și Mikey, urmată de Scărlătescu și Doina. Pe ultimul loc s-au situat frații Gavril, dar vulturul a fost verde, așa că Jean și Dinu au rămas în competiție.

„Nu mi-am dat seama până în momentul acela cât de mult își dorește el (n.r. Jean) să rămână în America Express. Pur și simplu era nu panicat, terifiat”, a comentat Puya, chiar înainte ca cei doi să sară de bucurie. Mai mult, el și Melinda au dezvăluit că nu îi vor mai vota văzându-i acum cât de deteminați sunt.

„Nu știam unde să mai fug, cum să mă mai bucur. Mergem în Guatemala!”, a declarat și Jean.

„Aveam ochii în lacrimi, mi s-a făcut pielea de găină și m-am bucurat la maximum”, a spus și Andreea Antonescu.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor erau în cursă. Ce au decis

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 8 februarie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul de bucătari. Ce problemă a întâmpinat Cătălin S... Explozie de bucurie la America Express: frații Gavril, salvați de la eliminare. Ediția de aseară a emisiunii, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x