Antena Căutare

America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a cedat și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce au surprins camerele de filmat

Romică Țociu a cedat psihic și nu și-a mai putut stăpâni nervii în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023.

colaj foto cu romica tociu si catalin tociu la america express Galerie
Romică Țociu a fost la un pas să renunțe la America Express sezonul 6 | Antena 1

Cursa pentru ultima șansă a început cu o probă de dans pentru cele trei echipe. Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și Mike au făcut senzație pe micile ecrane ale telespectatorilor cu mișcările lor.

Tot în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, concurenții au fost puși să organizeze petrecerea de absolvire a unui student sărac din Córdoba, Argentina.

Deși au pornit pe traseu cu multă voie bună și mai hotărâți ca niciodată să rămână în competiție, echipele s-au „lovit” de un obstacol uriaș. Cea mai mare problemă cu care s-au confruntat acestea a fost autostopul.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au mirat

Localnicii din Argentina nu au fost dispuși să ajute concurenții cu transport până la următoarea destinație. Așadar, momentele tensionate și certurile nu au întârziat să apară. De data aceasta, Romică Țociu a răbufnit de față cu fiul său.

Ce l-a făcut pe Romică Țociu să cedeze psihic în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023

Actorul nu și-a mai putut stăpâni nervii atunci când a văzut că efortul lui de a convinge un șofer să-l ducă până la steagul America Express este în zadar. Mai mult, Romică Țociu a fost la un pas să renunțe la competiție, spunând că își dorește să meargă acasă.

Văzând reacția tatălui său, Cătălin Țociu a încercat să-l liniștească și să își explice că oamenii din Argentina sunt mult mai rezervați decât cei din Ecuador. Aceștia ezită să ofere ajutor străinilor.

„Eu vreau acasă acum! Gata, am terminat! Vreau acasă în momentul ăsta. Nu mai suport, m-am umilit suficient”, a spus actorul vizibil nervos.

Într-un final, Romică Țociu a decis să continue cursa din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Un lucru este cert, actorul și fiul său își doresc foarte mult să ajungă în semifinala concursului.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au avut de îndeplinit o misiune chiar în timpul nopții. Ce veste a dat Irina

Actorul și fiul său nu sunt singurii care au avut ghinion la autostop. Printre cei care au oprit mai multe mașini și au încercat să discute cu șoferii se numără și Alexia cu Aris Eram. De asemenea, Iulia Albu și Mike au petrecut mult timp căutând o persoană care să-i transporte până la următoarea destinație.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 13 decembrie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în al optulea stage. Ce a făcut Rom... America Express, 13 decembrie 2023. Iulia Albu și Mike au avut un schimb de replici acide. De ce s-au certat cei doi pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x