Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor

Romică Țociu a fost fermecat pe loc de o șoferiță care i-a luat la autostop la Amercia Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Ce a urmat după ce Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că trebuie să circule doar cu mașini de culoare albă.

America Express, sezonul 6. Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor Galerie
Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. | Antena 1

Echipele rămase în competiție au plecat pe grabă către Irina Fodor, cu speranța de a se califica la jocul de amuletă. Însă așa cum s-au obișnuit deja, cursa nu este deloc simplă, iar misiunile apar fix atunci când se așteptă mai puțin. Prin intermediul unui mesaj, aceasta le-a dezvăluit locul în care îi aștepată, însă cu o condiție: concurenții trebuie să se deplaseze spre locul unde va avea loc jocul de amueltă doar în mașini albe.

Numai echipele de pe primele trei locuri se califică și au șansa de a lupta pentru un nou avantaj, extrem de important în ultima etapă din Colbumbia.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Ce a scos-o din sărite

Ce echipe s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Columbia la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Concurenții, obligați să se deplaseze doar cu mașini albe

Condiția de a ajunge la Irina Fodor doar cu mașini albe a dezlănțuit un adevărat haos la autostop. Echipele nu au mai ținut cont de nimic și s-au folosit de toate atuurile pentru a obține trasportul mult dorit spre următoarea destinație, aflată la câțiva kilometri distanță.

Însă Romică Țociu a avut chiar el însuși o surpriză când a descoperit pe cine au oprit la autostop. Actorul a fost fermecat pe loc de șoferiță la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

„Foarte frumoasă! Nu te supăra, dar acum să nu-i spui lui maică-ta”, a spus Romică Țociu. „Să nu mă dai pe goarnă că am zis că e drăguță. Mai frumoasă ca soția mea și mama ta nu e niciuna!”, a mai adăugat acesta.

Rând pe rând, toate echipele au reușit să găsească o mașină albă care să îi ducă la destinație. Ionuț Rusu și George Tănase chiar și-au învins o frică și au călătorit alături de un câine pe bancheta din spate.

„Cu toată frica, ne-am urcat până la urmă pentru că era șansa noastră”, au spus comedianții.

Șansa, însă, nu a fost de partea lor! Astfel, cele trei echipe care s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Columbia au fost: Sonia Simioniv și Iuliana Pepene, frații Eram, Cătălin și Romică Țociu, la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

„Ați ajuns fantastic de repede la mine”, a dezvăluit Irina Fodor, după ce primele două echipe au atins steagul la o distanță de doar câteva secunde.

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Concurentul America Express nu a moștenit talentul tatălui, dar are propria afacere

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edwar... America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, descoperire neașteptată la cazare: „Era de securitate nați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x