Antena Căutare

America Express, 13 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut show lângă oala de popcorn: „Mare popcornist ești!”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut show total lângă oala de popcorn în ediția 18 din America Express, 13 februarie 2023. Camerele de filmat au surprins un moment de-a dreptul savuros cu cei doi. Hai să vezi ce a făcut Cătălin Scărlătescu la probă.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut show total lângă oala de popcorn în ediția 18 din America Express, 13 februarie 2023

Antena 1

Echipele și-au testat abilitățile de gătit în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023. După ce au procurat unele ingrediente, concurenții au fost puși să prepare diverse alimente în anumite puncte de pe harta primită.

Misiunea s-a dovedit a fi una destul de dificilă pentru unele vedete de pe Drumul Aurului. Deși popcornului le-a dat câteva bătăi de cap, Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu au uitat să se distreze în cursă.

Telespectatorii au urmărit cu zâmbetul pe buze momentul în care cei doi au fost puși să facă popcorn. Aceștia au stârnit hohote de râs cu replicile lor savuroase și cu felul carismatic.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, show total lângă oala de popcorn la America Express în ediția 18 de pe 13 februarie 2023

În ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, Cătălin Bordea i-a dat „lecții” de făcut popcorn colegului său de echipă. Nelu Cortea a rămas surprins de abilitățile neașteptate ale prietenului său în bucătărie.

„Mare popcornist ești! Ești popcornist din tată în mamă”, i-a spus Nelu Cortea.

„Dacă nu ridici capacul, nu vezi câte s-au făcut. Se ard dacă le lași mai mult”, i-a răspuns Cătălin Bordea.

Citește și: Schimbările pe care Bie Adam vrea să le facă după participarea de la America Express: „Aici greșesc”. Ce și-a propus vloggerița

Cei doi au făcut show total în misiune cu replicile amuzante și reacțiile pline de umor. Mai mult decât atât, aceștia au făcut rime pe care au început să le cânte: „Ia popcornul de la Nelu, popcornul cu sare”.

„Păi nu le auzi când păcăne! Pune sare! Nimic nu ai făcut”, a mai mărturisit Nelu Cortea.

Cătălin Scărlătescu a luat lecții de gătit de la o localnică în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023

Tot în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, Cătălin Scărlătescu a luat lecții de gătit de la o localnică. Acesta a învățat să facă un preparat specific țării în care se află pe Drumul Aurului.

Citește și: America Express, 12 februarie 2023. Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan după ce a băut poțiunea cu alcool: „Paletă plecăm de aici!”

„Acum am ajuns matale să mă înveți să fac din astea!”, i-a zis concurentul femeii.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Schimbările pe care Bie Adam vrea să le facă după participarea de la America Express: „Aici greșesc”. Ce și-a propus vlo... America Express, 13 februarie 2023. Puya a făcut ochii mari când a văzut un curcan. Ce detaliu a scos la iveală concuren...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x