Antena Căutare

America Express, 13 februarie 2023. Ce a pățit Bie Adam când curcanul a început să se „agite” în mașină. Ce fobie are Dinu Gavril

Bie Adam a fost pusă într-o situație neașteptată în ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023, după ce curcanul său a început să se „agite” în mașina unui localnic. De asemenea, Dinu Gavril și-a dezvăluit fobia.

colaj foto cu bie adam si mama ei, fratii gavril si andreea balan cu andreea antonescu tinand niste gaini in brate Galerie
Concurenții au primit misiunea de-a căra găini sau curcani în ediția 18 a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

Provocările nu au întârziat să apară pentru concurenți în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023. Aceștia au fost nevoiți să facă autostopul cu un curcan sau o găină în brațe, lucru care le-a îngreunat și mai tare cursa.

De asemenea, situațiile imprevizibile nu au lipsit prea mult din peisaj. Bie Adam a avut parte de un moment de-a dreptul amuzant când curcanul său a început să se „agite” în mașina unui localnic din Guatemala.

„Se auzea din sacoșă. A fost un moment în care mie îmi pică fața! Șoferul se uita la mine în oglindă. Am crezut că se aude doar o dată și că i s-a părut sau că se aude de pe stradă”, a mărturisit Bie Adam.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Cum a reacționat șoferul când și-a dat seama că Bie și Mikey Adam au un curcan ascuns în sacoșă, în ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023

Bie și Mikey Adam nu i-au putut ascunde șoferului faptul că acestea au cu ele un curcan: „Nu mai aveam cum să o dau la întors, i-am zis că avem o pasăre cu noi.”.

Întrebările localnicului nu au întârziat să apară. Acesta și-a dorit să afle ce vor să facă acestea cu pasărea.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Puya a făcut ochii mari când a văzut un curcan. Ce detaliu a scos la iveală concurentul

„M-a întrebat după toată povestea mea dacă e un pui de curcan”, a mai adăugat Bie Adam despre experiența cu bărbatul.

Dinu Gavril a dezvăluit ce fobie are în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023. Ce le-a făcut Andreea Bălan găinilor

Ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023 a scos la iveală fricile concurenților. Dinu Gavril a dezvăluit că are o fobie pentru găini. Momentul a fost de-a dreptul savuros pentru telespectatori și fratele său.

„Dacă mă mușcă?”, l-a întrebat Dinu pe Jean.

„Toată viața lui nu a pus niciodată mâna pe o găină. Are un fel de fobie pentru că au gheare, nu-i plac păsările”, a mai adăugat fratele său.

De asemenea, Andreea Bălan a apelat la o strategie pentru a calma găinile pe care le avea de transportat către următoarea destinație. Aceasta și-a scos pelerina de ploaie pentru a pune păsările în ea.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut show lângă oala de popcorn: „Mare popcornist ești!”

„Ca niște bebeluși!”, a spus artista.

Mai mult decât atât, și Andreea Antonescu a recunoscut că are o fobie pentru găini.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 13 februarie 2023. Puya a făcut ochii mari când a văzut un curcan. Ce detaliu a scos la iveală concuren... America Express, 13 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, accidentare dureroasă. Cei doi au trecut prin moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x