Antena Căutare

America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile. Ce a pățit

Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile în ediția 19 din America Express de pe 14 februarie 2023. Iată ce i s-a întâmplat concurentului, după ce a plecat în căutarea unui loc în care să doarmă.

colaj foto cu catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
În ediția 19 a emisiunii America Express, Cătălin Scărlătescu a fost uimit de preferințele culinare ale iubitei sale | Antena 1

Echipele au fost puse din nou în cea mai grea situație din America Express: căutarea cazării. Cinci perechi de vedete au plecat în căutarea unui loc în care să doarmă, după cursa dificilă de pe Drumul Aurului.

Bie Adam și mama ei, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt concurenții care au fost scutiți de această etapă în ediția 19 a reality show-ului, de pe data de 14 februarie 2023, deoarece au câștigat imunitatea.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Jean și Dinu Gavril, lovitură grea pentru trei echipe. Ce au făcut concurenții, fără reținere

Printre cei care s-au confruntat cu momente dificile în căutarea cazării se numără și Cătălin Scărlătescu alături de Doina Teodoru. Celor doi le-a fost greu să găsească un localnic care să-i găzduiască peste noapte.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu, după ce a mâncat un preparat din Guatemala în ediția 19 America Express de pe 14 februarie 2023

Foamea și-a spus cuvântul în rândul concurenților. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu s-au mai putut abține când au văzut mâncare. Cei doi au nu au stat prea mult pe gânduri și și-au achiziționat produsele dorite.

„Mamă! Am mâncat super bine!”, a fost replica ce l-a scos din minți pe concurent.

„Asta nu-i mâncare, asta e o tâmpenie, iar tu îmi spui mie că ai mâncat bine. Ajungem înapoi acasă, te țin numai pe roșii și brânză.”, i-a zis Cătălin Scărlătescu iubitei sale.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, martori la un accident de motocicletă. Ce s-a întâmplat

„N-am mâncat de 3 zile! Prima mâncare caldă”, i-a mai răspuns Doina Teodoru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 14 februarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din Guatemala. Ei nu vor intra la cursa pentru ulti... America Express conduce topul audiențelor și cu a treia ediție din Guatemala. Cursă pentru ultima șansă extrem de tensio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x