Antena Căutare

America Express, 15 februarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată. Două echipe au fost penalizate. Care este motivul

Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată pentru două echipe în ediția 20 din America Express, de pe 15 februarie 2023. Prezentatoarea TV a penalizat patru concurenți pentru faptelor lor din cursă. Iată despre cine este vorba.

Colaj cu Irina Fodor și echipele America Express Galerie
Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată pentru două echipe în ediția 20 din America Express, de pe 15 februarie 2023 | Antena 1

Ediția 20 din America Express, de pe 15 februarie 2023, aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor prima cursă pentru ultima șansă din Guatemala. Cei care s-au salvat de la eliminare sunt Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Bie și mama ei deoarece au câștigat imunitățile din edițiile precedente.

Înainte de a afla perechile de vedete ce se vor „lupta” pentru a rămâne în competiția de pe Drumul Aurului, Irina Fodor le-a dat o veste complet neașteptată concurenților. Prezentatoarea TV nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat că două echipe vor fi penalizate.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril au fost pedepsiți în ediția 20 din America Express de pe 15 februarie 2023

Așadar, printre cei care au primit o pedeapsă din partea moderatoarei se numără Jean și Dinu Gavril. Cei doi au fost penalizați pentru că nu și-au dus la final handicapul cu cele 6 sticle de tabasco.

Aceștia au fost nevoiți să consume ce se afla în sticle sau să le ofere localnicilor pentru că au fost salvați de la eliminare în ultima etapă din Mexic. Pentru că nu au reușit să îndeplinească această sarcină, concurenții au fost sancționați.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile. Ce a pățit

De asemenea, nici Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au scăpat de penalizare pentru fapta lor din cursă. Așadar, cele două au vărsat sticlele de bere în loc să le bea atunci când credeau că nu sunt filmate.

„Am multe penalități de dat. Am mai avut și alte probleme cu mulți dinte voi. Andreea și Andreea, ele nu prea respectă regulile, nu respectă ceea ce spun eu că ar fi o misiune. Dacă trebuie să bea o bere, aruncăm mult din ea pe jos. Trebuie să aveți mai multă grijă!”, a spus Irina Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Jean și Dinu Gavril, lovitură grea pentru trei echipe. Ce au făcut concurenții, fără reținere

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express conduce topul audiențelor și cu a treia ediție din Guatemala. Cursă pentru ultima șansă extrem de tensio... America Express, 15 februarie 2023. Ce au fost puse echipele să mănânce la cursa pentru ultima șansă. Nu le-a venit să c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x