Antena Căutare

America Express, 14 februarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din Guatemala. Ei nu vor intra la cursa pentru ultima șansă

În ediția 19 din America Express, de pe 14 februarie 2023, o altă echipă s-a salvat de la cursa pentru ultima șansă după ce Bie Adam și mama ei au câștigat prima imunitate din Guatemala. De data aceasta, vedetele s-au „luptat” pentru imunitatea mică din noua țară în care au ajuns.

colaj foto cu irina fodor, bordea si cortea, scarlatescu si doina si puya si melinda la america express Galerie
Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat imunitatea în ediția 19 a emisiunii America Express | Antena 1

Echipele rămase în competiție au plecat în cursă la primele ore ale dimineții. În ediția precedentă, Bie Adam și mama ei au obținut imunitatea mare din Guatemala, motiv pentru care au primit cazare, bani, mâncare, transport și distracție. De asemenea, cele două nu pot intra la cursa pentru ultima șansă.

În episodul 19 din America Express, de pe 14 februarie 2023, 6 perechi de vedete au avut de îndeplinit cele mai dificile probe pentru a pune „mâna” pe a doua imunitate din noua țară în care au ajuns pe Drumul Aurului.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, accidentare dureroasă. Cei doi au trecut prin momente cumplite

Tensiunile, situațiile imprevizibile și replicile acide nu au lipsit prea mult din peisaj. De altfel, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost penalizați pentru că au abandonat o misiune din cauza problemelor de sănătate.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat a doua imunitate din Guatemala de la America Express, în ediția 19 de pe 14 februarie 2023

Competiția de pe Drumul Aurului devine din ce în ce mai grea pentru concurenți. Echipele au scos în „luptă” toate strategiile și „armele” pentru a rămâne cât mai mult în aventura din America Express.

În ediția 19 de pe 14 februarie 2023, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au marcat o nouă victorie. Cei doi au ajuns pe primul loc la Irina Fodor, însă au avut parte de o surpriză neașteptată. Se pare că aceștia au fost penalizați cu 10 minute întârziere.

Citește și: America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Guatemala. Ce probă savuroasă au primit echipele

Așteptarea a fost una cruntă pentru concurenți, însă norocul le-a surâs și de data aceasta. Nicio altă echipă nu și-a făcut apariția în fața prezentatoarei TV, în cele 10 minute de penalizare. Așadar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat a doua imunitate din Guatemala, motiv pentru care se salvează de la cursa pentru ultima șansă de data aceasta.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 14 februarie 2023. Ce gest neașteptat a făcut Andreea Bălan, atunci când credea că e oprită camera de f... America Express, 14 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x