Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a câștigat primul bilet spre Columbia 

În ediția 22 din America Express, de pe 20 februarie 2023, echipele s-au „luptat” cu toate armele pentru câștiga prima imunitate din ultima etapă din Guatemala și, în plus, să își asigure biletul spre următoarea destinație.

colaj foto irina fodor si concurentii america express 20 februarie 2023 Galerie
Cine a obținut prima imunitate din ultima etapă din Guatemala. Ce echipă a câștigat primul bilet spre Columbia în ediția 21 | Antena 1

Prima imunitate din ultima etapă din Guatemala i-a făcut din nou pe concurenți să își întreacă limitele și au trăit la intensitate maximă tonurile vibrante locale. Fie că a fost vorba despre autobuzele locale în culori tari, cunoscute ca chicken bus-uri, sau despre misiuni complicate de furnicarul unui târg tradițional, cele 7 echipe rămase în concurs au făcut toate eforturile pentru cel mai râvnit premiu de pe Drumul Aurului.

Miza acestei curse a fost una pe măsură, iar pe lângă avantajele imunității, prima echipă care a ajuns prima la Irina Fodor și-a asigurat și biletele pentru Columbia, următorarea țară de pe hartă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, momente emoționante la cazare. Ce s-a întâmplat cu Puya, Melinda și Sonia

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea la America Express, ediția 22 din 20 februarie 2023. Echipa a obținut primul bilet spre Columbia

Pe măsură ce competiția înaintează, probele devin și mai complicate, punând la încercare atât forța fizică a concurenților cât și pe cea mentală. Cursa pentru prima imunitate din ultima etapă din Guatemala și miza cea mare de a continua competiția, i-a epuizat pe concurenți și pe fondul presiunii, aceștia s-au confruntat cu emoții intense.

A fost o cursă nebună care le-a pus la pus la încercare atenția la detalii și răbdarea celor 7 echipe rămase în concurs. Concurenții au fost nevoiți să să circule cu celebrele chicken bus sau cu o mașină în culorile steagului guatemalez, apoi să învețe culorile în limba mayașă din Guatemala.

Ulterior, a venit și rândul lor să le facă cunoștință localnicilor cu tradițiile românești, dar totul doar după ce au avut parte de o căutare precum cea a acului în carul cu fân.

Prima echipă care dus misiunile la bun sfârșit și a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. De asemenea, ele sunt primele care și-au asigurat și biletul către Columbia, ultima țară de pe Drumul Aurului. Momentul a fost cu atât mai special cu cât, ele au câștigat prima lor imunitate chiar în ziua în care Andreea Bălan și-a sărbătorit aniversarea.

Podiumul a fost completat de Bie și Mickey, și de Scărlătescu și Doina, spre dezamăgire chef-ului. Acesta a fost extrem de dezamăgit că nu a obținut această imunitate, mai ales că mai fusese în acest loc înainte.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, gestul care l-a înfuriat pe Jean Gavril. Ce au făcut

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul ... America Express, 20 februarie 2023. Andreea Bălan, copleșită de emoții. Ce mesaj a primit de la fiicele ei, de ziua sa d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x