Antena Căutare

America Express, 22 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, probleme de sănătate în timpul unei probe solicitante. Ce a pățit

Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău s-a întins pe jos în urma unei probe solicitante, în ediția 24. Iată ce a pățit cheful și cum a reacționat iubita lui când l-a văzut.

colaj foto catalin scarlatescu si doina teodoru la america express 22 februarie 2023 Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a așesat pe jos în timpul unei probe solicitante, în ediția 24 | Antena 1

La prima probă din cursa pentru ultima șansă, cele trei echipe au ajuns într-o ipostază în care nu s-ar fi imaginat. Pentru început, au avut de găsit găsească o doamnă pe care să o ajute să ducă rufele la spălat, într-un sac purtat pe cap.

La spălătorie ei au avut de căutat în sacoșa cu rufe murdare pe care au cărat-o nouă tricouri care trebuie bine spălate pentru a se vedea literele de pe ele și a afla astfel următoarea destinație Provocearea, însă, și presiunea cursei au făcut și primele „victime”

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. Votul a rupt o alianță. „Avem o înțelegere”

Ce a pățit Cătălin Scărlătescu la America Express, ediția 24 din 22 februarie 2023. Cum a reacționat Doina Teodoru

Concurenții au început să spele rufele în stiul tradițional guatemalez. La scurt timp, a apărut și primul confict într-una dintre echipele care se află în cursă. Pentru că aveau un singur vas cu care să ia apă, ei erau nevoiți să îl împartă, iar acesta a fost mărul discordiei în echipa Bordea - Cortea.

„I-am zis de 15 ori: dă-mi ăla, dă-mi ășa”, a povestit Cortea.

„Mă agita atât de tare, încât la un moment un moment dat i-am aruncat lighenașul. A fost prima oară în viața mea când l-am văzut așa. Ne cunoaștem de 8 ani, dar a fost prima dată”, a dezvăluit Bordea.

Și Cătălin Scărlătescu a trecut printr-un moment greu chiar de la prima misiune. În timp ce spăla tricourile, acestuia i s-a făcut rău și a fost neovit să se așeze. Medicul a intervenit imediat, însă concurentul a spuns că are nevoie doar de câteva clipe de respiro.

Dintr-un colț, a început să o strige pe Doina să îi ducă niște apă. „Ce ai, ți-e rău?”, l-a întrebat ea îngrijorată.

„La cât am frecat eu, la cat am stat cu capul în jos, la un moment dat, blanc. M-a luat amețeala cât am stat cu capul în jos. Am spălat tricoul ăla cu lacrimi. Transpiram, curgeau apele pe mine”, a adăugat el.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul cursei

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 februarie 2023. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. Votul a rupt o alianță. „Avem o înțele... America Express, 22 februarie 2023. Concurenților li s-au spart ouă pe cap. Mesajul lui Bordea și Cortea pentru frații G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x