Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenții

Cursa pentru imunitate a venit la pachet cu agitația și stresul. Concurenții au cedat și astfel au apărut și primele tensiuni între membrii echipei.

Bordea și Cortea, precum și Pufeh și Bruja au avut parte de ceartă pe traseul din America Express

Antena 1

Avantajul pus la dispoziție la finalul acestei curse a adus și primele neînțelegeri printre membri echipelor. Oboseala, stresul și dorința de a obține prima imunitate și-au spus cuvântul, astfel că unii concurenți au izbucnit și chiar au avut o criză de nervi la proba din cimitir. Iată ce s-a întâmplat și cum au reșuit să treacă peste momentul tensionat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Cătălin Bordea și-ar fi dorit să facă echipă cu soția lui la America Express. De ce a renunțat: „Toți care se duc în cuplu...”

De ce s-au certat concurenții în cursa pentri imunitate la America Express ediția 6 din 23 ianuarie 2023

Primele „victime” ale mizei acestei curse au fost chiar Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Comedianții, care de obicei, tratează orice situație cu zâmbetul pe buze, au răbufnit în plină stradă și și-au făcut reproșuri reciproc.

Imediat după ce au găsit fata pe care o cautau, cei doi au izbucnit.

„Nu mă asculți! Ți-am zis că e sora”, a spus Cortea

„De ce mă cerți, ești prost!? Bine, mă. Facem ca tine”, a mai adăugat și Bordea.

„A fost prima noastră ceartă din America Epress”, au mai spus ei și au bătut palma.

Nici Bruja și Pufeh nu au mai făcut față presiunii. Sătui să o care pe Mariana, „handicapul” primit cu o zi înainte, ei pornit într-o ceartă de zile mari.

Deranjat de felul în care coechipiera lui cară păpușa, tânărul i-a făcut serie de reproșuri și s-a așezat pe bordură, refuzând să continue misiunea.

„Am avut o criză de nervi și nu am vrut să mai fac nimic”, a spus Pufeh, în timp ce Bruja a încercat să îl convingă să se grăbească.

„Cursa asta ne-a luat mințile, categoric”, a mai adăugat ea, înainte de a se și accidenta.

Citește și: Podcastito Express, episodul 1. Ce alianțe și-au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu la începutul competiției America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost penalizați. De ce au fost opriți pe tras... America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a obținut prima imunitate din a doua etapă pe Drumul Aurului. Topul s-a schimbat...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x