Antena Căutare

Podcastito Express, episodul 1. Ce alianțe și-au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu la începutul competiției America Express

Andreea Bălan a fost prezentă în primul episod al emisiunii de pe AntenaPlay Podcastito Express, moderată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Artista a povestit cum s-a pregătit pentru competiție, dar și ce alianțe și-au făcut ea și Andreea Antonescu. 

Andreea Bălan a relatat în episodul 1 de Podcastito Express că era conștientă de faptul că trebuia să-și facă alianțe înainte de începutul competiției.

Antena 1

Andreea Bălan a povestit în episodul 1 de Podcastito Express, emisiune disponibilă pe AntenaPlay, că era conștientă de faptul că trebuia să-și facă alianțe înainte de începutul competiției. Prima alianță pe care și-au făcut-o ea și Andreea Antonescu a fost cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Andreea Bălan a povestit că pe Cortea nu-l cunoștea și când l-a văzut a crezut că este bucătar.

„M-am pregătit mental 3 luni. Am făcut și sport acasă, am făcut abdomene. Putea să se dea start din aeroport. În aeroport am început să fac alianțe. Voi ați fost primii pe care i-am cooptat în alianța mea (n.r. Bordea și Cortea)”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Replici acide între Jean Gavril și Andreea Bălan. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

Ce a povestit Andreea Bălan în pimul episod de Podcastito Express

„M-am așezat lângă Nelu Cortea la escală. L-am luat la întrebări. Am zis că la război nu pleci fără aliați. Am zis că ei sunt primii noștri aliați, urmează să mai cooptez încă 2-3 perechi și următorii au fost Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla”, a mai povestit aceasta.

„Mi-a zis pe tine te știu, Bordea. E e bucătar? (n.r. Cortea)”, a povestit râzând Cătălin Bordea.

„Mi-am făcut alianțe pe criterii de prietenie și de Antena 1”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin momente dificile. Ce s-a întâmplat

„În avion am băgat o melatonină și m-am odihnit, să fiu pregătită să încep cursa. Să se dea start din aeroport. Eu eram pregătită”, a povestit Andreea Bălan.

„Cum m-ai convins să-ți care trolerul?”, a întrebat Cătălin Bordea.

„Cu zâmbetul pe buze”, a răspuns artista.

Andreea Bălan a povestit că în momentul în care a ajuns în Mexic ea și Andreea Antonescu rau pregătite în orice moment de începutul cursei.

„Eram convinsă că o să înceapă în prima seară. Eram convinsă că o să începem și nu înțelegeam de ce ne mai cazăm. Ne-am uitat pe fișa de la cazare, unde scria 2 zile și eram convinse că e o păcăleală”, a mai spus Andreea Bălan.

Vezi episodul integral de Podcastito Express, unde Andreea Bălan a făcut dezvăluiri savuriase, pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cum a reacționat Andreea Bălan când a văzut ce trebuie să mănânce la o misiune. Ce a urmat

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Cătălin Bordea, momente de panică la America Express. Ce i s-a întâmplat concurentului: „Acolo am avut atac de panică”... America Express, 22 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au primit un „handicap”. Cum au reacționat când au aflat despre ce e v...
Sărățele cu brânză și semințe de chimen, simple și rapide
Pentru gustări delicioase, savurate alături de prieteni și familie, prepară o rețetă de...
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023. Leii au aspirații înalte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Leu și nu...
Ultimele știri
x