Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Larisa Iordache si Diana Bulimar au fost eliminate

Cursa pentru ultima șansă din a doua etapă a adus și prima elimiare de la America Express. În ediția 8 din 25 ianuarie, trei echipe au luptat pentru a rămâne în competiție, dar pentru cea de pe ultimul loc, totemul a fost roșu.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023

Antena 1

Cursa pentru ultima șansă din a doua etapă de la America Express - Dumul Aurului a fost una plină de adrenalină. Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana au trecut prin toate stările și emoțiile pentru a rămâne în competiție.

Concurenții și-au depășit limitele și s-au luptat în ringul de lucha libre, toate acestea pentru a nu ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor. Așadar, prima echipă care s-a salvat a fost cea formată din frații Gavil, urmată Ovidiu și Joaquin de care au sosit pe locul 2.

Pe ultimul loc s-au situat gimnastele, spre uimirea tuturor. „Mi s-a făcut pielea de găină!”, a exclamat Andreea Antonescu când prezentoatoarea a dezvăluit clasamentul.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023. Vulturul a fost roșu

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminare în ediția 8 din America Express. Mexico City nu le-a purtat noroc fetelor, iar aglomerația din metropolă le-a pus bețe în roate. Deși s-au clasat pe locul 3 în ziua anterioară, ele au intrat la cursa pentru ultima șansă votate fiind de colegii lor.

„Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care, de data aceasta, a avut culoarea roșie.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții au semnat un „pact de sânge”, alături de alți mexicani. Cum i-au convins

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, excat ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experineță”, a adăugat și Larisa Iordache.

„Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta - un pic mișelește - adică votate de tovarășii lor”, a comentat și Puya.

Gimnastele au părăsit competiția America Express cu ochii în lacrimi, dar cu o mulțime de noi experințe. „Știi că m-ai învățat să am mai mult tupeu, nu? Înainte și dacă îmi repara țeava aiurea, o chemam pe nevastă-mea. Mi-ai dat o lecție la prima etapă”, i-a mărturisit Bordea Dianei.

Citește și: Cum arată iubitul Dianei Bulimar de la America Express. Cine este tânărul care a cucerit-o pe sportivă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 25 ianuarie 2023. Larisa Iordache și Diana Bulimar, elemente de gimnastică alături de mariachi. Ce au f... Eliminare America Express 2023. Mesajul Larisei Iordache după ce ea și Diana Bulimar au ieșit din competiție. Ce a posta...
Ultimele știri
x