Antena Căutare

America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții au semnat un „pact de sânge”, alături de alți mexicani. Cum i-au convins

Cele 9 echipe de concurenți America Express au pornit într-o cursă dedicată curajului și depășirii limitelor. Ei au făcut cunoștință cu noi tradiții șocante ale aztecilor pentru ca la final să obțintă cea de-a doua imunitate din din această etapă.

colaj foto concurenti america express 24 ianuarie 2023 Galerie
Concurenții au semnat un „pact de sânge”, alături de alți mexicani la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023 | Antena 1

Pentru a câștiga amuleta în valoare de 1000 de Euro, concurenții au acceptat o provocare nebună care pe unii i-a înspăimântat. Irina Fodor i-a anunțat că vor fi nevoiți să semneze cu sânge un pact - Pacto de Sangre - iar primele 3 echipe care se întorc la ea intră în jocul pentru amuletă.

Mai mult, ei au fost nevoiți să convingă și alți trei oameni care să le fie martori și să facă fix același lucru, să semneze cu propriul sânge, așa cum făceau pe vremuri aztecii. În timp ce unii au reușit imediat să adune persoanele de care aveau nevoie, alții au apelat la metode „controversate” de a-i convinge.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții au comemorat persoanele dragi pe care le-au pierdut. Dezvăluirile lor dureroase

Concurenții au semnat un contract cu sânge la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023. La ce metode au apelat pentru a-i convinge pe martori

„Cine în lumea asta acceștă așa ceva?!”, a spus Andreea Bălan care a apelat la o metodă inedită de a-i convinge pe mexicani să semneze cu sânge un contract.

„Știam că ea nu o să fie de acord, că e mai reticentă, îi e frică”, a spus și mama Biei Adam despre fiica ei. „Eram șocată de idee”, a adăugat și vloggerița.

„Mie mi-e frică de înălțime și de ace”, a mărturisit Cătălin Bordea, care însă alături de copechipier, a strâns primul oamenii de care aveau nevoie.

„Ne-am făcut strategie, să nu le spunem pentru ce”, a dezvăluit Andreea Bălan, în timp ce Andreea Antonesc a adăugat că ea își făcuse strategia pe care nu a împărtășit-o și cu colega ei.

„Pe mine m-a luat panica. Da, iubesc tatuajele, sunt plină de tatuaje, dar am și eu o fobie în viața asta, de ace. Îmi dispăruseră deja toate venele. Mor aici! Leșin”, a mai spus Andreea Antonescu când a fost înțepată în deget.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a obținut prima imunitate din a doua etapă pe Drumul Aurului. Topul s-a schimbat radical

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Cum arată iubitul Dianei Bulimar de la America Express. Cine este tânărul care a cucerit-o pe sportivă... America Express, 24 ianuarie 2023. Momente emoționante pentru concurenți la cazare. Gestul neașteptat făcut de o localni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x