Antena Căutare

America Express, 26 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, luptă aprigă cu un porc. Ce a făcut Andreea Bălan

În ediția 26 a emisiunii America Express, de la Antena 1, una dintre misiunile din Bogota i-a pus pe concurenți în situația de-a fugări niște porci, pentru a-i spăla și hrăni. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dus o luptă aprigă cu animalul, dar nici Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost mai prejos.

Colaj cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express Galerie
În ediția 26 a emisiunii America Express, de la Antena 1, una dintre misiunile din Bogota i-a pus pe concurenți în situația de-a fugări niște porci, pentru a-i spăla și hrăni | Antena 1

Prima zi petrecută în Bogota (Columbia) a adus concurenților niște misiuni mai mult decât surprinzătoare. După testul de cunoștințe, echipele au fost puse să memoreze un exercițiu de dicție în limba spaniolă în timp ce se aflau într-un autocar cu o petrecere înăuntru.

Concurenții au încercat apoi să spună glume pentru trecători și să facă poze cu cei pe care i-au amuzat. O altă misiune a fost cea în care echipele au fost puse să prindă un porc, să-l spele și să-l hrănească, pentru a obține Lechona, o delicatesă columbiană. Printre echipele care au făcut show la fermă au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dus o luptă aprigă cu porcul, la o fermă din Bogota, la America Express. Ce au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Odată ajunși la steag, concurenții au aflat ce misiunea au de îndeplinit. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut despre ce este vorba.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Concurenții, misiune „imposibilă” în autobuz. Ce a pățit unul dintre cameramani

„Lechona este o delicatesă columbiană care provine de la porci. Ca să câștigați Lechona, trebuie să îndepliniți niște misiuni legate de porci. Prindeți porcul, apoi duceți-l împreună cu judecătorul la spălător și curățați-l cu apă și săpun, până este perfect curat. La final, trebuie să-l hrăniți. Pentru toți acești pași, urmați-l pe judecător. Când ați terminat misiunea veți primi următorul plic, Vă pup, Țuca”, scria pe panoul de lângă steagul America Express.

Puya și Melinda și-au făcut curaj primii, urmați apoi de frații Gavril, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Trupa Andre a dat tot ce a putut, însă peripețiile nu au lipsit.

„Avea o forță foarte mare, mi-a rupt efectiv mâinile. Când vezi două blonde de 40 de kile, fugărite de un porc, cred că e o imagine amuzantă”, a zis Andreea Antonescu în testimonial, la America Express.

Citește și: Podcastito Express, episodul 21. Ce spune Andreea Bălan despre acuzațiile că ar trișa la America Express: „Îmi place să enervez”

Ulterior, la ferma de porci au ajuns și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. După ce s-au îmbrăcat cu haine speciale, aceștia din urmă s-au apucat de treabă, însă sarcina n-a fost una deloc simplă.

„Aaah, ce funduleț are! Iubire, stai! Nu mai face așa!”, a zis Doina, cu mult drag pentru porcul pe care îl urmăreau.

Concurenții l-au săpunit, l-au spălat și l-au curățat cât de bine au putut, chiar dacă animalul făcea o gălăgie asurzitoare.

„Eu nu mai pot cu ăsta! Nu mai pot cu el!”, a zis Cătălin Scărlătescu, supărat, în timpul misiunii.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 26 februarie 2023. Nelu Cortea, la un pas să clacheze după ce i s-a făcut rău. Cătălin Bordea s-a speri... America Express, 26 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce avantaj a adus Jokerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x