Antena Căutare

Podcastito Express, episodul 21. Ce spune Andreea Bălan despre acuzațiile că ar trișa la America Express: „Îmi place să enervez”

Andreea Bălan le-a răspuns celor care o acuză că încalcă regulile la America Express. Vedeta a vorbit despre strategiile ei și ale Andreei Antonescu din competiție și a făcut noi dezvăluiri.

colaj foto andreea balan america express si podacstito Galerie
Andreea Bălan le-a răspuns celor care o acuză că încalcă regulile la America Express | Antena 1

Invitată în cadrul Poscastito Express, unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea dezbat alături de invitații lor cele mai arzătoare subiecte de la America Express, Andreea Bălan a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Coechipiera Andreei Antonescu a vorbit, fără perdea, despre acuzațiile că încalcă regulile și și-a spus punctul de vedere clar și răspicat. Iată ce mărturirisi a făcut despre competiție dar și mai multe povești din spatele camerelor de filmat, în emisiunea disponibilă pe AntenaPLAY!

Ce a dezvăluit Andreea Bălan la Podcastito Express, episodul 21. Ce spune despre acuzațiile că încalcă regulile jocului

Andreea Bălan a mărturisit în episodul 21 de Podcastito Express, că în primul rând a acceptat provocarea America Express pentru a se distra. Cu toate acestea, este o fire competitivă și îi place să testeze limitele, chiar și când vine vorba de reguli.

De-a lungul edițiilor, ea a fost acuzată de mai multe ori de adversari că ar încălca regulamentul la unele probe și acolo unde a fost cazul, a primit și penalizări. Vedeta a vorbit acum despre cum vede ea sitația.

„Când începe cursa? Să mai încalc regulile?”, a spus ea cu zâmbetul pe buze încă din primele secunde ale emisiunii. „Mă excită și mă incită. Aș încerca pe toate să le încalc, dar nu îmi iese”, a mai spus, spre amuzamentul lui Bordea și Cortea.

Ulterior, Cortea l-a dat exemplul pe fiul lui de doar doi ani care testează întotdeauna limitele. „Așa fac și eu. Deci am un comportament de copil de patru ani”, a mai glumit ea.

„Îmi place să enervez. Nu neapărat pe voi, care sunteți din bisericuța mea, dar pe ceilalți care sunt în exterior și pe care nu i-am inclus în bisericuță, să îi văd cum se enervează și se oftică. Mă incită treaba asta și îmi dă o satisfacție.

Mă simt ca un animal de pradă care simte frica în ceilalți și aceea frică mă excită. E ceva greșit? Îmi place să îi panicez. Mai ales pe frați și pe Bie și Mikey, a declarat Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate la proba podului de sticlă

Vedeta a avut un răspuns și pentru cei care au comentat că acesta este motivul pentru care „nu stă niciun bărbat cu ea”. „Vreau să rectificăm. Eu i-am părăsit. Unul m-a înșelat, unul avea un viciu, deci eu i-a părăsit pe ei”, a ținut ea să precizeze.

În acest context, Bordea și Cortea și-au amintit și de o anumită misiune și un detaliu care i-a surprins la echipa fetelor de la Andre, care nu a fost dat la TV.

„Îmi pare foarte rău că nu s-a dat la televizor. Există o imagine cu voi două. Noi treceam pe acolo, stresați și voi, în primul rând, mâncați. Și ne-ați întrebat: voi chiar faceți misiunea asta? Vă bălăngăneați cu picioarele așa pe bancă și mâncați, zici că erați la un spectacol.

„Era o misiune la final de seară, să te califici la amuletă. Noi ne-am dat seama că e atât de târziu, încât magazinele erau închise și nu aveau cum să o faci, era fizic imposibil, dura foarte mult și era 12 noaptea. Așa că am preferat să stăm, să nu ne mai calificăm la amuletă și să ne distrăm. Și voi erați ca fraierii. Voi făceați proba”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul cursei

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Nelu Cortea, mesaj emoționant după eliminarea lui Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla de la America Express. Ce a transmis... Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x