Antena Căutare

America Express, 26 februarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată pentru concurenții ajunși în Bogota (Columbia). Ce le-a zis

În ediția 25 a emisiunii America Express, concurenții au ajuns în Bogota și au aflat de la Irina Fodor o veste neașteptată.

Colaj cu Irina Fodor la America Express - Drumul Aurului și două echipe Galerie
În ediția 25 a emisiunii America Express, concurenții au ajuns în Bogota și au aflat de la Irina Fodor o veste neașteptată | Antena 1

Echipele rămase în competiție la America Express au ajuns în Bogota și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce surprize le-a pregătit Columbia. Totuși, Irina Fodor le-a spus nu doar prin ce aventuri urmează să treacă, ci a anunțat și prima misiune, care i-a luat pe toți prin surprindere.

Concurenții au ajuns în Bogota (Columbia) și au descoperit ce misiune neașteptată le-a pregătit Irina Fodor, în ediția 25 din 26 februarie 2023

Încă de la primele ore ale dimineții, concurenții din ediția 25 a emisiunii America Express, de la Antena 1, s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce surprize le-a pregătit aceasta. Nu mică le-a fost uimirea atunci când au aflat ce îi așteaptă, de fapt. Veștile primite au adus îngrijorarea pe fețele lor.

„V-am adus aici pentru că începeți o aventură, pentru că sunteți curajoși. Plecăm din vârful Anzilor, Bogota este pe locul 4 din cele mai înalte capitale din întreaga lume. Începem să coborâm prin sate colorate, prin jungle sălbatice, până la ocean. Acolo o să descoperim o splendidă lagună. Asta este partea frumoasă. Practic, asta presupune că există și lucruri mai puțin frumoase. Mai sunt încă 2.000 de kilometri ce trebuie parcurși în aceleași condiții, adică fără cazare, fără transport, fără mâncare și cu un euro pe zi. Pe drum nu se vor schimba doar peisajele, ci și oamenii, culorile, culturile, veți avea senzația că o să cunoașteți mai multe țări. Munți, văi, deșerturi, jungle...Până la Marea Caraibilor! În prima etapă rămânem însă în inima Anzilor. O să fie un drum anevoios, un drum cu serpentine, cu temperaturi scăzute. Dar, dacă ajungeți între primele 3 locuri, puteți participa la jocul de Joker. Primul din Columbia! ”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor, lucru ce i-a îngrijorat pe concurenți.

Citește și: Podcastito Express, episodul 21. Ce spune Andreea Bălan despre acuzațiile că ar trișa la America Express: „Îmi place să enervez”

Surprizele nu s-au oprit aici, căci a urmat un mic joc ce a stabilit ordinea de plecare în cursă, în ediția 25 a emisiunii America Express, din 26 februarie 2023.

„Să începem cu un mic joc!”, a spus apoi prezentatoarea America Express, în prima zi petrecută în Bogota.

Concurenții din fiecare echipă au stat față în față cu partenerul și, pe tăblița primită, au fost puși să scrie răspunsul la întrebările puse de Irina Fodor, toate legate de aventura de la America Express.

„Am să vă spun ceea ce urmează să vi se întâmple. Nu ați văzut prea bine Bogota și îmi pare rău, așa că o să plecați cu un autobuz care se numește Chivas. Înseamnă că este un autobuz de petrecere și de petrecăreți. În fiecare țară am început cu o petrecere, cu muzică și dans, așa vom începe și aici. În timp ce petreceți o să vedeți și Bogota, din autobuz. Va trebui să coborâți din acest autobuz într-o anumită ordine. Cei care au au răspuns cel mai bine vor coborî la prima, vor avea mai mult timp să facă misiunea și să plece la următoarea misiune. În autobuz veți mai primi o misiune și va trebui s-o faceți în ritm de petrecere”, a mai spus Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

„Mi s-a dus cheful de party acum”, a zis Jean Gavril, atunci când a auzit despre ce e vorba.

Concurenții au crezut că vor vizita Bogota, dar Irina Fodor le-a pregătit aventură după aventură.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Ce diferență de vârstă există între Cătălin Bordea și frumoasa sa soție, Livia. Cine e mai mare și cu cât... America Express, 26 februarie 2023. Concurenții, misiune „imposibilă” în autobuz. Ce a pățit unul dintre cameramani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x