Antena Căutare

America Express, 26 februarie 2023. Concurenții, misiune „imposibilă” în autobuz. Ce a pățit unul dintre cameramani

Concurenții de la America Express au ajuns în Bogota, capitala Columbia. Ziua a început în forță, cu o misiune „imposibilă”. Puya și Melinda s-au speriat din plin atunci când au văzut ce a pățit cameramanul lor, în ediția 25 din 26 februarie 2023.

Colaj cu concurenții America Express în autobuz Galerie
Concurenții de la America Express au ajuns în Bogota, capitala Columbia | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii, concurenții s-au întâlnit cu Irina Fodor încă de la primele ore ale dimineții, pentru a afla ce surprize le-a pregătit Columbia și capitala ei, Bogota. Totuși, înainte de-a porni în noua lor aventură de pe Drumul Aurului, concurenții au fost puși să petreacă într-un autobuz Chivas, totul în timp ce rezolvă o misiune ce a părut inițial „imposibilă”. Puya și Melida au trăit momente dificile atunci când cameramanul lor a trecut printr-un incident neplăcut.

Concurenții de la America Express au primit o misiune imposibilă în ediția 25, din 26 februarie 2023

Încă de la primele ore ale dimineții, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenții rămași în competiție faptul că urmează să aibă parte de o zi plină. După jocul în care au fost puși să își demonstreze cunoștințele acumulate până acum despre țările pe care le-au descoperit, echipele au primit o altă veste, ce le-a surprins din plin.

Citește și: Podcastito Express, episodul 21. Ce spune Andreea Bălan despre acuzațiile că ar trișa la America Express: „Îmi place să enervez”

„Am să vă spun ceea ce urmează să vi se întâmple. Nu ați văzut prea bine Bogota și îmi pare rău, așa că o să plecați cu un autobuz care se numește Chivas. Înseamnă că este un autobuz de petrecere și de petrecăreți. În fiecare țară am început cu o petrecere, cu muzică și dans, așa vom începe și aici. În timp ce petreceți o să vedeți și Bogota, din autobuz. Va trebui să coborâți din acest autobuz într-o anumită ordine. Cei care au au răspuns cel mai bine vor coborî la prima, vor avea mai mult timp să facă misiunea și să plece la următoarea misiune. În autobuz veți mai primi o misiune și va trebui s-o faceți în ritm de petrecere”, a spus Irina Fodor.

Bucuria de-a lua parte a fost înlocuită rapid de îngrijorare. Odată urcați în Chivas, concurenții au fost puși să memoreze un exercițiu de dicție în limba spaniolă. Și, ca lucrurile să se complice și misiunea să devină una „imposibilă”, în autobuz a început o petrecere mai mult decât gălăgioasă.

„Unul cânta, unul urla”, „Dădeau băieții în tobă mult și tare de tot”, „Nu mai auzeam cu urechea dreaptă!”, „Nu știai ce e acolo, n-am înțeles nimic”, iată doar o parte din reacțiile avute de concurenți în timpul misiunii de memorare din Chivas, autobuzul de petrecere. Totuși, orice avantaj de timp este important și poate dicta parcursul unei echipe în cursă, așa că toți au încercat să dea tot ce au avut mai bun, pentru a rezolva totul rapid.

Puya și Melinda s-au speriat când au văzut ce a pățit cameramanul lor, la America Express

Tot în ediția 25 a emisiunii America Express, de la Antena 1, echipa formată din Puya și Melinda a trecut prin momente dificile. Concurenții au coborât din Chivas și mergeau pe stradă atunci când ceva neașteptat s-a întâmplat. Cameramanul echipei s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se destul de tare la o mână.

„Vai, ți-ai rupt-o?”, a fost replica plină de îngrijorare a lui Puya.

Tot în această ediție s-a aflat ce studii au Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dezvăluit totul, la America Express. Mirați de cât de bine se pricep cei doi la misiunea cu spusul glumelor, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au purtat un dialog în care au dezvăluit că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au absolvit UNATC.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 26 februarie 2023. Irina Fodor, veste neașteptată pentru concurenții ajunși în Bogota (Columbia). Ce le... America Express, 26 februarie 2023. Nelu Cortea, la un pas să clacheze după ce i s-a făcut rău. Cătălin Bordea s-a speri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x